Header Ads Widget

The Hater (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie online "The Hater" 2022 cu actorii Joey Ally, Bruce Dern și Ali Larter. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Hater".


Despre filmul The Hater

The Hater este un film de comedie american din 2022 scris și regizat de Joey Ally despre o ecologistă liberală care și-a pierdut slujba într-o campanie la Senatul SUA și acum se întoarce în orașul ei natal conservator din Texas pentru a se regrupa. În rolurile principale îi găsim pe actorii Joey Ally, Bruce Dern, Ali Larter, Meredith Hagner, D'Angelo Lacy, Ian Harding, și Nora Dunn.


Filmul The Hater este produs de compania Pulse Films și va fi lansat pe data de 18 martie 2022 îm America de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul The Hater

După ce și-a pierdut slujba într-o campanie la Senatul SUA, o ecologistă liberală se întoarce în orașul ei natal conservator din Texas pentru a se regrupa. După ce a aflat că dușmanul ei din copilărie candidează pentru legislatura de stat, ea creează o schemă elaborată pentru a deveni sub acoperire ca adversar pe biletul republican, cu scopul final de a forța o victorie democrată.





Distribuție Actori în filmul The Hater

Joey Ally, Bruce Dern, Ali Larter, Meredith Hagner, D'Angelo Lacy, Ian Harding, Nora Dunn, Ruby June Arnold, Michael Andrew Baker, James L. Brewster, Amanda Crown, Francesca Eaddy, Rachel Emerson, Margarita Franco, Susan-Kate Heaney, Elizabeth Kankiewicz, Wida Karim, Wesley Kimmel, Danielle Lauder, John W. Lawson, Kobi Libii, Lisa Linke, Yi Liu, Rose Lane Sanfilippo, Rob Yang

Regizor
Mariama Diallo

Scenarist
Mariama Diallo

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Hater titlul original

Este filmul The Hater pe HBO Max

Din păcate filmul The Hater încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Hater pe Netflix?

Din păcate filmul The Hater încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Hater

După ce un protest politic merge prost, Dorothy (Joey Ally), un redactor de discursuri liberale în cadrul unei campanii la Senatul SUA, se trezește șomeră și locuind în orașul ei natal conservator din Texas, împreună cu bunicul ei înstrăinat (Bruce Dern). Dorothy află curând că dușmanul ei din copilărie, Brent (Ian Harding), candidează pentru o funcție ca singurul candidat republican. Hotărâtă să-i zădărnicească campania cu orice preț, Dorothy creează o schemă elaborată de rambursare cu ajutorul unui vechi inamic devenit manager de campanie, Greta (Meredith Hagner): va merge sub acoperire pentru a candida ca adversar al lui din partea conservatorilor, va câștiga nominalizarea și apoi va angaja un om din Texas care ar forța o victorie pentru candidatul democrat. Cufundată în campanie, Dorothy se apropie de victorie, doar pentru a descoperi că binele vs. rău nu este neapărat la fel de simplu ca stânga vs dreapta.


Trailer la filmul de comedie "The Hater" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii