Header Ads Widget

The Cellar (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de horror și thriller online "The Cellar" 2022 cu actorii Elisha Cuthbert, Eoin Macken și Abby Fitz. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Cellar".


Despre filmul The Cellar

The Cellar este un film de groază, mister și thriller american din 2022 regizat și scris de Brendan Muldowney. În film, fiica unei femei care s-a mutat într-o nouă casă a dispărut în pivnița casei. În rolurile principale îi găsim pe actorii Elisha Cuthbert, Eoin Macken, Abby Fitz, Dylan Fitzmaurice Brady și Aaron Monaghan.


Filmul The Cellar este produs de companiile Epic Pictures, Hail Mary Pictures, Savage Productions și Wrong Men North, și va fi lansat pe data de 12 martie 2022 la festivalul SXSW și pe 15 Aprilie 2022 limitat în cinematografele din America.


Sinopsis la filmul The Cellar

O femeie trebuie să se confrunte cu o entitate străveche și puternică după ce fiica ei dispare în mod misterios în pivnița noului lor cămin.





Distribuție Actori în filmul The Cellar

Elisha Cuthbert, Eoin Macken, Abby Fitz, Dylan Fitzmaurice Brady, Aaron Monaghan, Andrew Bennett, Tara Lee, Michael-David McKernan, Seán Doyle, Marie Mullen, Amy Conroy, Steve Gunn

Regizor
Brendan Muldowney

Scenarist
Brendan Muldowney

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
12 Martie 2022 la festivalul SXSW și pe 15 Aprilie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Cellar titlul original

Este filmul The Cellar pe HBO Max

Din păcate filmul The Cellar încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Cellar pe Netflix?

Din păcate filmul The Cellar încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Cellar

Fiica lui Keira Woods dispare în mod misterios în pivnița noii lor case. Ea descoperă curând că există o entitate străveche și puternică care le controlează casa cu care va trebui să se confrunte sau riscă să-și piardă sufletele familiei sale pentru totdeauna.


Trailer la filmul horror "The Cellar" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii