Header Ads Widget

The Sound of Violet (Film comedie romantică 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică online "The Sound of Violet" 2022 cu actorii Cora Cleary, Cason Thomas și Jan D'Arcy. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Sound of Violet".


Despre filmul The Sound of Violet

The Sound of Violet este un film de comedie și dramă romantică american scris și regizat de Allen Wolf. Filmul spune poveste unui tânăr cu autism care o în tîlnește pe Violet și crede că ea este sufletul lui pereche. Ce nu realizează el, este că Violet este o prostituată. În rolurile principale îi găsim pe actorii Cora Cleary, Cason Thomas, Jan D'Arcy, Tyler Roy Roberts, Allen Wolf, Àngels Ratés, Ray Hoppe


Filmul The Sound of Violet este produs de compania Morning Star Pictures și urmează să fie lansat în America pe 29 Aprilie 2022 de către Atlas Distribution Company.


Sinopsis la filmul The Sound of Violet

Disperat să-și găsească o soție, Shawn o întâlnește pe Violet și crede că ea este sufletul lui perfect, dar autismul lui îl împiedică să-și dea seama că ea este de fapt o prostituată. Bazat pe un roman premiat.





Distribuție Actori în filmul The Sound of Violet

Cora Cleary, Cason Thomas, Jan D'Arcy, Tyler Roy Roberts, Allen Wolf, Àngels Ratés, Ray Hopper, Kaelon Christopher, Esha More, James Pinto, Ivy Bona, Nishant Ghan, Robert L. Butler Jr., Mara Reltien, Michael E. Bell, Malcolm J West, Amelia Samson

Regizor
Allen Wolf

Scenarist
Allen Wolf

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
29 Aprilie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Sound of Violet titlul original, Lessons from Violet titlu alternativ

Este filmul The Sound of Violet pe HBO Max

Din păcate filmul The Sound of Violet încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Sound of Violet pe Netflix?

Din păcate filmul The Sound of Violet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Sound of Violet

Shawn este disperat să-și găsească o soție, dar este timid și incomod la întâlniri. Lucrează la o aplicație de întâlniri, dar încă nu își găsește sufletul pereche. Fratele său îl târăște la o petrecere în care Shawn are o întâlnire cu captivanta Violet. Autismul lui Shawn și natura încrezătoare îl împiedică să realizeze că Violet este de fapt o prostituată. La „întâlnirea” lor, ea își dă seama că ceva este diferit la Shawn și nu este doar pentru că are o afecțiune care îi permite să „audă” culorile. Când în sfârșit o întreabă cu ce se ocupă, Violet îi spune că este actriță. Shawn îi arată lui Violet un nivel de devotament pe care ea nu l-a mai văzut până acum, așteptând afară cu o încurajare inocentă, în timp ce Violet „dă audiții” în tot orașul. Familia protectoare a lui Shawn se implică în timp ce încep să vadă ce se întâmplă și să pună la îndoială trecutul lui Violet. Deși fratele și bunica lui au fost ghizi de încredere, Shawn începe să realizeze că trebuie să se desprindă și să exploreze ce înseamnă să fii într-o relație amoroasă. Shawn crede că și-a găsit o potențială soție, în timp ce Violet crede că și-a găsit biletul pentru o viață nou-nouță. Realitățile dure din viața lui Violet încep în curând să-i apase, iar această pereche improbabilă este forțată să decidă dacă au ceea ce este necesar pentru a rămâne împreună sau dacă uneori dragostea adevărată nu este posibilă pentru oameni ca ei.


Trailer la filmul de comedie romantică "The Sound of Violet" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii