Header Ads Widget

Shut In (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Shut In" 2022 cu actorii Rainey Qualley, Jake Horowitz și Luciana VanDette. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Shut In".


Despre filmul Shut In

Shut In este un film horror și thriller american din 2022, regizat de D.J. Caruso după un scenariu de Melanie Toast. Shut In este primul film original al companiei The Daily Wire și al treilea care va fi lansat pe platforma lor de streaming. Filmul o are în rol principal pe actrița Rainey Qualley, care interpretează rolul unei mame închisă în casă de fostul ei soț violent. În acest timp, ea trebuie să aibă grijă de cei doi copii și să încerce să evadeze. În altee roluri îi găsim pe actorii Jake Horowitz, Luciana VanDette, Vincent Gallo, Penelope Martone și Aidan Steimer.


The Daily Wire a găzduit o vizionare specială pentru film (o premieră originală), la ora 21:00 pe 10 februarie 2022 pe canalul YouTube al companiei. După premieră, filmul a fost pus la dispoziția exclusiv membrilor Daily Wire pe site-ul lor. Filmul american "Shut In" este produs de companiile Bonfire Legend, Voltage Pictures și Whitecap Entertainment.


Sinopsis la filmul Shut In

Când o tânără mamă este baricadată într-o cămară de către fostul ei iubit violent, ea trebuie să folosească ingeniozitatea pentru a-și proteja cei doi copii mici de pericolul crescând în timp ce găsește o scăpare.





Distribuție Actori în filmul Shut In

Rainey Qualley, Jake Horowitz, Luciana VanDette, Vincent Gallo, Penelope Martone, Aidan Steimer

Regizor
D.J. Caruso

Scenarist
Melanie Toast

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
10 februarie 2022 pe canalul YouTube al companiei The Daily Wire

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Shut In titlul original

Este filmul Shut In pe HBO Max

Din păcate filmul Shut In încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Shut In pe Netflix?

Din păcate filmul Shut In încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Shut In

Povestea filmului Shut In o urmărește pe Jessica (Rainey Qualley), o tânără mamă singură cu doi copii mici, în timp ce pregătește casa Nanei pentru a fi vândută după moartea ei. În curând, ea este baricadată într-o cămară de către fostul ei iubit violent și plin de droguri și trebuie să găsească o modalitate nu numai de a scăpa, ci și de a-și proteja copiii de pericolul tot mai mare.


Trailer la filmul "Shut In" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii