Header Ads Widget

Salvat de Ruby (Film comedie Netflix 2022) Trailer și detalii

Film biografic și dramă produs de Netflix "Salvat de Ruby" 2022 cu actorii: Grant Gustin, Scott Wolf și Kaylah Zander. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Rescued by Ruby".


Despre filmul Salvat de Ruby

Salvat de Ruby este un film dramă biografică american produs de Netflix în 2022 și regizat de Katt Shea. Povestea filmului urmărește un poloțist pe nume Dan, care visează să se alăture echipei de căutare și salvare K-9 a poliției de stat, dar nu a reușit să facă acest lucru până când se împrietenește cu un câine de la adăpost pe nume Ruby.


Filmul este produs de compania Fezziwig Studios și urmează să fie lansat în România pe 17 martie 2022 pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film Salvat de Ruby

Polițistul Dan (Grant Gustin) visează să se alăture echipei K-9 Search & Rescue, dar nimeni nu îi va da șansa. Câinele de la adăpost Ruby visează să aibă o casă, dar rămâne fără speranță. Când soarta îi aduce pe Dan și Ruby împreună, legătura lor de neclintit îi ajută să facă față celei mai grele provocări de până acum. Bazat pe o poveste adevarată.





Distribuție Actori în filmul Salvat de Ruby:

Grant Gustin, Scott Wolf, Kaylah Zander, Camille Sullivan, Tom McBeath, Sharon Taylor, Eileen Pedde, Jude Culham-Keays, Giacomo Baessato, Brad Mann, Todd Mann, Stephen Adekolu, Wil Thompson, Adam Gillese, Denis Corbett, Yolanda Corbett

Regizor: Katt Shea

Scenariști: Karen Janszen

Genul filmului: Biografic, Dramă, Familie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 17 martie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 17 martie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Rescued by Ruby titlul original

Este filmul Salvat de Ruby pe Netflix

Da, filmul Salvat de Ruby este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 17 martie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Salvat de Ruby

Ruby avea foarte multă energie. Proprietarul ei inițial a predat-o Societății Rhode Island pentru Prevenirea cruzimii față de animale din cauza personalității ei în general „necontrolabile”. Drăgălașul cățeluș a fost rapid adoptat și apoi întors - de cinci ori. Lucrurile arătau destul de sumbre pentru amestecul de collie/ciobanesc australian. La câteva ore distanță de a fi eutanasiat, ofițerul Daniel O'Neil salvează cățelușul de 8 luni. El crede că are potențial și decide să-și urmeze visul de a fi ofițer canin. Ar putea fi acesta noul lui partener? Aceasta este povestea adevărată a modului în care acești doi defavorizați și-au găsit visul împreună.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Salvat de Ruby (2022) Rescued by Ruby

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Salvat de Ruby (2022) Rescued by Ruby, cu actorii Grant Gustin, Scott Wolf, Kaylah Zander, Camille Sullivan, Tom McBeath și Sharon Taylor și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii