Header Ads Widget

Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi (Serial Disney 2022) trailer și detalii

Serial de acțiune sf "Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi" 2022, cu actorii Ewan McGregor, Hayden Christensen și Moses Ingram. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Obi-Wan Kenobi".


Despre serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi

Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi este un serial de televiziune american creat pentru serviciul de streaming Disney+, cu personajul Obi-Wan Kenob din Star Wars ca punct de atracție. Amplasat la zece ani după evenimentele din Războiul Stelelor: Episodul III – Răzbunarea Sith (2005), serialul este regizat de Deborah Chow, cu Joby Harold în calitate de creator.


Ewan McGregor este producător executiv și joacă rolul personajului principal, reluând rolul său din trilogia prequel Războiul Stelelor. Hayden Christensen, Joel Edgerton și Bonnie Piesse își reiau și ei rolurile din trilogia prequel. Proiectul a luat naștere ca un film spin-off care urma să fie scris de Hossein Amini și regizat de Stephen Daldry, dar a fost reproiectat ca o serie limitată după eșecul comercial al filmului Solo: O poveste Star Wars / Solo: A Star Wars Story (2018). S-a confirmat în august 2019 că Ewan McGregor va juca în serial, iar Deborah Chow a fost angajată să regizeze o lună mai târziu. Producția era programată să înceapă în iulie 2020, dar serialul a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată în ianuarie 2020, deoarece Lucasfilm a fost nemulțumit de scenariile serialului. Joby Harold a fost angajat să rescrie serialul în aprilie 2020, iar castinguri suplimentare au fost anunțate în martie 2021. Filmările au început în mai 2021 în Los Angeles, folosind tehnologia de perete video StageCraft și au fost încheiate în septembrie. Compozitorul de film din Războiul Stelelor John Williams a scris tema sonoră principală pentru serial.


Serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi este programat să aibă premiera pe 25 mai 2022 pe Disney + și va avea șase episoade.


Sinopsis la serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi

La zece ani de la evenimentele din Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith (2005), Obi-Wan Kenobi îl veghează pe Luke Skywalker pe Tatooine, când se trezește că se îmbarcă într-o „aventură fulminantă”.





Actorii principali în distribuția serialului Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi

Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Simone Kessell, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Benny Safdie, Maya Erskine, O'Shea Jackson Jr., Marisé Álvarez, Paul O'Kelly, Stephen Cannon, Indira Varma, Grant Feely

Regizori: Deborah Chow

Creatori: Joby Harold

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, SF, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 25 Mai 2022 pe Disney+

Lansare serial în România: vară 2022 pe Disney+ România

Cunoscut și ca: Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Obi-Wan Kenobi titlul original, Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi titlul în România

Producători: Lucasfilm, Walt Disney Pictures

Distribuitor: Disney

Țara: SUA

Este serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi pe HBO Max

Din păcate serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe HBO Max.


Este serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi pe Netflix

Din păcate serialul Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi

Povestea începe la 10 ani după evenimentele dramatice din „Războiul stelelor - Episodul III: Răzbunarea Lorzilor Sith”, în care Maestrul Jedi se luptă cu consecințele celei mai mari înfrângeri a sa -- căderea și coruperea prietenului și ucenicului său de odinioară, Anakin Skywalker, care s-a îndreptat către partea întunecată, devenind răul lord Sith Darth Vader.



Trailerul filmului serial de acțiune "Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii