Header Ads Widget

Ne vedem data viitoare (Film comedie Netflix 2022) Trailer și detalii

Film spaniol de comedie romantică produs de Netflix "Ne vedem data viitoare" 2022 cu actorii: Maxi Iglesias, Stephanie Cayo și Jely Reategui. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Hasta que nos volvamos a encontrar".


Despre filmul Ne vedem data viitoare

Ne vedem data viitoare / Hasta que nos volvamos a encontrar este un film de comedie romantică spaniol și peruan produs de Netflix în 2022 și scris și regizat de Bruno Ascenzo. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Maxi Iglesias, Stephanie Cayo, Jely Reategui, Renata Flores, Vicente Vergara, Amiel Cayo, Mayella Lloclla și Wendy Ramos.


Filmul "Ne vedem data viitoare" este produs de companiile Netflix Studios și Tondero Films, și este programat să fie lansat pe Netflix în România pe data de 18 martie 2022.


Sinopsis Netflix film Ne vedem data viitoare

Viețile opuse ale unui arhitect dependent de muncă și ale unei artiste libertină sunt răsturnate atunci când întâlnirea lor întâmplătoare în uluitorul Peru le schimbă viziunea asupra vieții.





Distribuție Actori în filmul Ne vedem data viitoare:

Maxi Iglesias, Stephanie Cayo, Jely Reategui, Renata Flores, Vicente Vergara, Amiel Cayo, Mayella Lloclla, Wendy Ramos, Muki Sabogal, Rodrigo Palacios, Anai Padilla, Carlos Carlín, Alberik García

Regizor: Bruno Ascenzo

Scenariști: Bruno Ascenzo

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 18 martie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 18 martie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Spania, Peru

Cunoscut și ca
Hasta que nos volvamos a encontrar titlul original, Without Saying Goodbye titlul în engleză

Este filmul Ne vedem data viitoare pe Netflix

Da, filmul Ne vedem data viitoare este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 18 martie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Ne vedem data viitoare

Salvador Campodónico este un om de afaceri spaniol de succes a cărui familie deține cea mai mare corporație hotelieră din toată Spania. Pentru realizarea primului lor proiect internațional ei aleg să aterizeze în fața unei minuni mondiale: Cusco, buricul lumii. Acolo o întâlnește pe Ariana, o aventurieră cu rucsac care duce o viață complet opusă față de a sa, liberă de relații și pe care o va iubi și urî pe măsură ce se vor cunoaște. Vor putea parcurge același traseu împreună?


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Ne vedem data viitoare (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Ne vedem data viitoare (2022) cu actorii Maxi Iglesias, Stephanie Cayo, Jely Reategui, Renata Flores, Vicente Vergara și Amiel Cayo și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii