Header Ads Widget

Moonshot (Film comedie 2022) În căutarea visului pe Marte Trailer și Detalii

Film de comedie romantică online "În căutarea visului pe Marte" 2022 cu actorii Cole Sprouse, Lana Condor și Mason Gooding. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Moonshot".


Despre filmul În căutarea visului pe Marte / Moonshot

În căutarea visului pe Marte este un film american de comedie romantică științifico-fantastic regizat de Chris Winterbauer și scris de Max Taxe. În rolurile principale îi găsim pe actorii Cole Sprouse, Lana Condor, Mason Gooding, Emily Rudd și Zach Braff. Acțiunea filmului urmărește un student (Condor) care îl ajută pe un chelner (Sprouse) să se strecoare la bordul unei navete spațiale către Marte.


Filmul sf "În căutarea visului pe Marte" este produs de companiile Berlanti Productions, Entertainment 360, Good Universe, New Line Cinema, New Line Productions, Warner Bros., și va fi lansat pe data de 31 martie 2022 pe HBO Max în America și pe HBO Max România.


Sinopsis la filmul Moonshot

Filmul "În căutarea visului pe Marte" îi urmărește pe Walt (Cole Sprouse) și Sophie (Lana Condor) în timp ce își unesc forțele pentru a se reuni cu ceilalți semnificativi. Cei doi pornesc într-o călătorie plină de viață care îi face pe amândoi să devieze sălbatic și neașteptat de la curs. O comedie romantică cu o întorsătură de la regizorul Christopher Winterbauer.





Distribuție Actori în filmul Moonshot

Cole Sprouse, Lana Condor, Mason Gooding, Emily Rudd, Zach Braff, Lukas Gage, Michelle Buteau, Christine Adams, Kevin Brown, Jason MacDonald, Eric Tiede, Adetinpo Thomas, Charity Cervantes, Sunita Deshpande, Jay Gutierrez, Davey Johnson, Chloe Corley, Alexander Grace, Andrew Hunter, Elizabeth Fung, Roy Y. Chan, Chelsea Alana Rivera, Phoebe French, Sabrina Gallet, Angela Yale, Drez Ryan, Jalen Peet

Regizor
Christopher Winterbauer

Scenarist
Max Taxe

Genul filmului
Comedie, Romantic, SF, Filme 2022

Data de lansare
31 Martie 2022 pe HBO Max în Statele Unite

Premiera în România
31 Martie 2022 pe HBO Max România

Cunoscut și ca
Moonshot titlul original

Este filmul În căutarea visului pe Marte / Moonshot pe HBO Max

Da, filmul va intra pe 31 Martie 2022 pe HBO Max România. Filmul poate fi urmărit aici pe platforma HBO Max România.

Este filmul Moonshot pe Netflix?

Din păcate filmul Moonshot încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Moonshot

La fel ca multe persoane de 20 și ceva de ani așa cum are și ea vârsta, Sophie (Lana Condor) se confruntă cu o mare de alegeri. Sigur, sunt lucruri de viitor, chestii de familie, chestii de muncă. Dar, cea mai mare alegere, cea mai importantă și cu adevărat confuză este - ce să facă cu el! Iubitul ei pe termen lung Calvin (Mason Gooding), care s-a mutat cu familia și și-a găsit un loc de muncă în afara orașului. Adică undeva departe de oraș. Un om de știință publicat, serviciul lui Calvin trebuia să fie temporar, iar acum, acel „temporar” începe să se citească mai mult ca „permanent”.


Apoi mai este Walt (Cole Sprouse), care se confruntă și el cu alegeri, dar mmmm poate nu atât de multe. Este destul de mulțumit de slujba lui de asistent într-o librărie universitară și de existența lui solitară. Adică până când o întâlnește pe Ginny (Emily Rudd), iar orele de la închiderea librăriei și până la răsărit pe care le petrece cu ea îl convinge că ea este cea potrivită. Timpul pur și simplu zboară. Dar, din păcate, în zori, la fel face și Ginny, unde o așteaptă noua ei viață.


O comedie romantică cu întorsătură, „Moonshot” îi urmărește pe Walt și Sophie în timp ce își unesc forțele pentru a se reîntâlni cu cei importanți pentru ei, pornind într-o călătorie plină de viață care îi face pe amândoi să devieze sălbatic și neașteptat de la curs.


Trailer subtitrat în română la filmul de comedie "Moonshot" 2022 În căutarea visului pe Marte


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii