Header Ads Widget

Memorie (Film acțiune 2022) Memory Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Memorie" 2022 cu actorii Liam Neeson, Monica Bellucci și Guy Pearce. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Memory".


Despre filmul Memorie

Memorie / Memory este un film thriller de acțiune american regizat de Martin Campbell, după un scenariu de Dario Scardapane. Se bazează pe romanul De Zaak Alzheimer de Jef Geeraerts și este un remake al adaptării anterioare a romanului, filmul belgian The Alzheimer Case. Filmul îi are în distribuție pe actorii Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci, Harold Torres, Taj Atwal și Ray Fearon.


Filmul american de acțiune "Memorie / Memory" este produs de companiile Arthur Sarkissian Productions, Black Bear Pictures și Signature Pictures și va fi lansat în Statele Unite de Open Road Films și Briarcliff Entertainment pe data de 29 aprilie 2022.


Sinopsis la filmul Memorie

Alex Lewis (Liam Neeson) este un asasin expert, cu reputația de precizie discretă. Prins într-o mlaștină morală, Alex refuză să finalizeze o slujbă care îi încalcă codul și trebuie să vâneze și să omoare rapid oamenii care l-au angajat înainte ca ei și agentul FBI Vincent Serra (Guy Pearce) să-l găsească primii. Alex este clădit pentru răzbunare, dar, cu o memorie care începe să se clatine, el este forțat să-și pună la îndoială fiecare acțiune, estompând granița dintre bine și rău.





Distribuție Actori în filmul Memorie

Liam Neeson, Monica Bellucci, Guy Pearce, Harold Torres, Taj Atwal, Ray Fearon, Ray Stevenson, Louis Mandylor, Stella Stocker, Natalie Anderson, Atanas Srebrev, Antonio Jaramillo, Lee Boardman, Rebecca Calder, Kate Nichols, Josh Taylor, Daniel De Bourg, Sigal Diamant, Scot Williams, Mia Sanchez, Trevor Van Uden, Doug Rao, Petar Kirilov, J.R. Esposito

Regizor
Martin Campbell

Scenarist
Dario Scardapane

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
29 aprilie 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Memory titlul original

Este filmul Memorie pe HBO Max

Din păcate filmul Memorie / Memory încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Memorie pe Netflix?

Din păcate filmul Memorie / Memory încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Memorie

Când Alex, un expert asasin, refuză să finalizeze o slujbă pentru o organizație criminală periculoasă, el devine o țintă. Agenți FBI și agenți ai serviciilor de informații mexicane sunt aduși pentru a investiga urmele cadavrelor, investigații care îi duc mai aproape de Alex. Cu sindicatul criminalității și FBI-ul în urmărire, Alex are abilitățile de a rămâne înaintea lor, cu excepția unui lucru: se luptă cu pierderi severe de memorie, care îi afectează fiecare mișcare. Alex trebuie să-și pună la îndoială fiecare acțiune și în cine poate avea încredere în cele din urmă.


Trailer la filmul "Memory" 2022 Memorie


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii