Header Ads Widget

Măsura răzbunării (Film thriller 2022) Measure of Revenge Trailer și Detalii

Film thriller online "Măsura răzbunării" 2022 cu actorii Melissa Leo, Bella Thorne și Jake Weary. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Measure of Revenge".


Despre filmul Măsura răzbunării

Măsura răzbunării / Measure of Revenge este un film thriller american din 2022 regizat de Peyfa și scris de Kenny Walakandou. În film, o actriță de pe Brosdway face echipă cu traficanta de droduri Taz, pentru a afla cine l-a ucis pe fiul ei. În rolurile principale îi găsim pe actorii Melissa Leo, Bella Thorne, Jake Weary, Roma Maffia, Adrian Martinez, Benedict Samuel și Annapurna Sriram.


Filmul Măsura răzbunării / Measure of Revenge este produs de compania ACE Pictures Entertainment și va fi lansat pe data de 18 martie 2022 în America de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Măsura răzbunării

Povestea urmărește o actriță de teatru, Lillian Cooper (Melissa Leo), al cărei fiu (Jake Weary) moare în mod misterios. Când ofițerul de investigații decide cauza morții ca o supradoză accidentală, Lillian își conduce propria anchetă, ceea ce o duce la o alianță puțin probabilă cu fosta traficantă de droguri a fiului ei (Bella Thorne). În căutarea răspunsurilor, Lillian halucinează unele dintre personajele iconice pe care le-a interpretat pe scenă, care îi servesc drept voce interioară, îndemnând-o să răzbune moartea fiului ei.





Distribuție Actori în filmul Măsura răzbunării

Melissa Leo, Bella Thorne, Jake Weary, Roma Maffia, Adrian Martinez, Benedict Samuel, Annapurna Sriram, Michael Potts, Jasmine Carmichael, Ivan Martin, Jason A. Rodriguez, Jamie Jackson, Booker Garrett, Gemma Massot, Ray Rosario, dL Sams, Eliza Gill, Oscar Pavlo, Michael Gruenglas, Mike Steinmetz, Tristao Darius

Regizor
Peyfa

Scenarist
Kenny Walakandou

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România: 18 Martie 2022 online subtitrat pe HBO Max România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max

Cunoscut și ca
Measure of Revenge titlul original, Leave Not One Alive titlu alternativ, Măsura răzbunării titlul în România

Este filmul Măsura răzbunării pe HBO Max

Da, filmul Măsura răzbunării / Measure of Revenge este disponibil pe HBO Max. Îl puteți urmări online subtitrat aici pe HBO Max România.

Este filmul Măsura răzbunării pe Netflix?

Din păcate filmul Măsura răzbunării / Measure of Revenge încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Măsura răzbunării

Actrița de pe Broadway Lillian Cooper (Melissa Leo câștigătoarea premiului Oscar) își face ultima apariție pe scenă când faimosul ei fiu, Curtis (Jake Weary), este găsit mort. Când moartea lui este considerată o supradoză accidentală, o Lillian suspicioasă decide să ia lucrurile în propriile mâini. În căutarea unor răspunsuri, ea încheie o alianță puțin probabilă cu traficanta de droguri a fiului ei, Taz (Bella Thorne), punând în mișcare o cale de război sângeros pentru a descoperi adevărul și a-i pedepsi pe cei care i-au ucis fiul.


Trailer la filmul thriller "Measure of Revenge" 2022 Măsura răzbunării


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii