Header Ads Widget

Master (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller online "Master" 2022 cu actorii Regina Hall, Zoe Renee și Talia Ryder. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Master".


Despre filmul Master

Master este un film de groază și thriller american din 2022 scris și regizat de Mariama Diallo în debutul său regizoral. În rolurile principale îi găsim pe actorii Regina Hall, Zoe Renee și Amber Gray.


Filmul Master a avut premiera la Festivalul de Film Sundance din 2022 pe 21 ianuarie 2022 și va avea premiera la nivel global pe Prime Video pe 18 martie 2022.


Sinopsis la filmul Master

Trei femei se străduiesc să-și găsească locul într-o universitate de elită din nord-est la fel de veche ca țara. Când atacurile rasiste anonime vizează o elevă de culoare - care insistă că este bântuită de fantomele trecutului școlii - fiecare femeie trebuie să stabilească unde se află adevărata amenințare.





Distribuție Actori în filmul Master

Regina Hall, Zoe Renee, Talia Ryder, Amber Gray, Ella Hunt, Noa Fisher, Anna Van Patten, D.C. Anderson, Angela Grovey, Will Hochman, John Kroft, Bruce Altman, Talia Balsam, Kara Young, Emmett Carnahan, Megan Byrne, Orlagh Cassidy, Robert Emmet Lunney, Joel de la Fuente, Jennifer Dundas

Regizor
Mariama Diallo

Scenarist
Mariama Diallo

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Master titlul original

Este filmul Master pe HBO Max

Din păcate filmul Master încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Master pe Netflix?

Din păcate filmul Master încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Master

În filmul Master, de debut al scriitoarei-regizoare Mariama Diallo, trei femei se străduiesc să-și găsească locul la o prestigioasă universitate din New England, al cărei elitism înghețat în timp poate ascunde ceva sinistru. Profesoara Gail Bishop (Regina Hall) a fost recent promovată în funcția de „Master / Maestru” al unei rezidențe, fiind pentru prima dată în istoricul Ancaster College când o femeie de culoare a ocupat postul. Hotărâtă să ofere o nouă viață unei tradiții veche de secole, Gail se trezește în curând implicată în încercările și necazurile lui Jasmine Moore (Zoe Renee), o elevă de culoare energică și optimistă. Perioada de timp petrecut de Jasmine la Ancaster dă de un hop când i s-a repartizat o cameră de cămin despre care se zvonește că este bântuită. Lucrurile se înrăutățesc atunci când Jasmine se ciocnește în sala de clasă cu Liv Beckman (Amber Gray), o profesoară aflată în mijlocul propriei ei revizuiri a mandatului încărcat rasial. Pe măsură ce Gail încearcă să mențină ordinea și să îndeplinească îndatoririle unui Maestru, crăpăturile încep să se arate pe fațada odată imaculată a colegiului Ancaster. După o carieră petrecută luptând pentru a ajunge în cercul interior de la Ancaster, Gail se confruntă cu perspectiva înfiorătoare a ceea ce se află dedesubt, întrebarea ei devenind în cele din urmă nu dacă școala este bântuită, ci de cine.


Trailer la filmul de groază "Master" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii