Header Ads Widget

Marilyn are ochii negri (Film comedie Netflix 2021) Trailer și detalii

Film italian de comedie produs de Netflix "Marilyn are ochii negri" 2021 cu actorii: Stefano Accorsi, Miriam Leone și Thomas Trabacchi. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Marilyn ha gli occhi neri".


Despre filmul Marilyn are ochii negri

Marilyn are ochii negri este un film de comedie și dramă italian regizat de Simone Godano, după un scenariu de Giulia Louise Steigerwalt. În distribuție îi găsim pe actorii Stefano Accorsi, Miriam Leone, Thomas Trabacchi, Mario Pirrello, Andrea Di Casa, Orietta Notari, Valentina Oteri și Ariella Reggio.


Filmul Marilyn are ochii negri este produs de companiile Groenlandia și Rai Cinema și a avut premiera la Festivalul de Film de la Bari pe 2 Octombrie 2021, având apoi lansarea în Italia pe 14 Octombrie 2021. În România, filmul Marilyn are ochii negri este programat să fie lansat de Netflix pe 15 Martie 2022.


Sinopsis Netflix film Marilyn are ochii negri

Mâncarea reunește o pereche creativă într-un spital de psihiatrie. Pe măsură ce transformă un restaurant fictiv în realitate, trebuie să găsească o rețetă pentru vindecare.





Distribuție Actori în filmul Marilyn are ochii negri:

Stefano Accorsi, Miriam Leone, Thomas Trabacchi, Mario Pirrello, Andrea Di Casa, Orietta Notari, Valentina Oteri, Ariella Reggio, Astrid Meloni, Giulia Patrignani, Vanessa Compagnucci, Marco Messeri, Lucio Patané, Luca Di Prospero, Alessandra Roca, Rebecca Sisti

Regizor: Simone Godano

Scenariști: Giulia Louise Steigerwalt

Genul filmului: Comedie, Dramă, Filme 2021, Filme Netflix 2021

Data de lansare: 14 Octombrie 2021 în Italia

Premiera în România: 15 Martie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Italia

Cunoscut și ca
Marilyn ha gli occhi neri titlul original în italiană, Marilyn's Eyes titlul în engleză

Este filmul Marilyn are ochii negri pe Netflix

Da, filmul Marilyn are ochii negri este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 15 Martie 2022 aici pe Netflix.


Descrierea filmului Marilyn are ochii negri

Clara și Diego, sub îndrumarea medicului psihiatru al unui centru de reabilitare de zi pentru persoanele deranjate care frecventează, decid să transforme centrul de tratament într-un restaurant, implicându-i pe toți ceilalți însoțitori ai lor.



Trailer la filmul Marilyn are ochii negri (2021)

Trailer la filmul italian de comedie și dramă Marilyn are ochii negri produs pentru Netflix în 2021. În italiană filmul se numește Marilyn ha gli occhi neri


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii