Header Ads Widget

Infinite Storm (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Infinite Storm" 2022 cu actorii Naomi Watts, Billy Howle și Denis O'Hare. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Infinite Storm".


Despre filmul Infinite Storm

Infinite Storm este un film dramă și thriller american regizat de Małgorzata Szumowska și Michał Englert, după un scenariu de Josh Rollins, bazat pe articolul "High Places: Footprints in the Snow Lead to an Emotional Rescue" de Ty Gagne. În rolurile principale îi găsim pe actorii Naomi Watts, Sophie Okonedo, Billy Howle, Denis O’Hare și Parker Sawyers.


Filmul thriiler "Infinite Storm" este produs de companiile JamTart Productions, Maven Screen Media, Off Media, Orka și Polish Film Institute, și este programat să fie lansat pe 25 martie 2022, de către Bleecker Street.


Sinopsis la filmul Infinite Storm

Când o alpinistă este prinsă de viscol, ea întâlnește un străin blocat și trebuie să se coboare pe amândoi de pe munte înainte de căderea nopții.





Distribuție Actori în filmul Infinite Storm

Naomi Watts, Billy Howle, Denis O'Hare, Eliot Sumner, Parker Sawyers, Joshua Rollins, Brina Merhar, Arya Petric, Karin Putrih, Lina Kolenko, Kaja Dolenc, Alja Gacnik

Regizor
Malgorzata Szumowska

Scenarist
Joshua Rollins

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
25 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Infinite Storm titlul original

Este filmul Infinite Storm pe HBO Max

Din păcate filmul Infinite Storm încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Infinite Storm pe Netflix?

Din păcate filmul Infinite Storm încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Infinite Storm

În timp ce o alpinistă cu experiență (Naomi Watts) urcă pe Muntele Washington, ea se întoarce înainte de a ajunge pe vârf, când se apropie un viscol uriaș. Însă în coborâre, ea întâlnește un bărbat singuratic, blocat, și își ia sarcina de a se coborî pe ea cât și pe acest bărbat de pe munte înainte să sosească noaptea și să fie prizonierii furtunii. Un film bazat pe o poveste adevarată.


Trailer la filmul thriller "Infinite Storm" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii