Header Ads Widget

Hostile Territory (Film western 2022) Trailer și Detalii

Film istoric și western online "Hostile Territory" 2022 cu actorii Matt McCoy, Brea Bee și Brad Leland. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Hostile Territory".


Despre filmul Hostile Territory

Hostile Territory este un film western istoric american din 2022, regizat și scris de Brian Presley. Filmul îl urmărește pe soldatul Jack Calgrove care pleacă în căutarea trenului care-i are la bor pe copii săi presupuși orfani. În rolurile principale îi găsim pe actorii Matt McCoy, Brea Bee, Brad Leland, Lew Temple, Brian Presley, Craig Tate, Emily Shenaut, Cooper North șiLorna Larkin.


Filmul american "Hostile Territory" este produs de companiile Buffalo 8 Productions și Rebel Road Entertainment, și va fi lansat în America pe 22 Aprilie 2022 de către Saban Films și internațional de P12 Films.


Sinopsis la filmul Hostile Territory

În America de după războiul civil, când un soldat al Uniunii este presupus mort, copiii lui sunt trimiși din greșeală în trenul orfanilor. Aceasta este o poveste din vestul sălbatic despre oameni care se unesc pentru binele mai mare și copii obligați să crească prea repede.





Distribuție Actori în filmul Hostile Territory

Matt McCoy, Brea Bee, Brad Leland, Lew Temple, Brian Presley, Craig Tate, Emily Shenaut, Cooper North, Lorna Larkin, Olivia St. Peter, Emma Presley, Scott L. Perez, Timothy Patrick Cavanaugh, Marissa Erickson, Daelyanna Kelly Benson, Jackson Presley, Tom Dragt, Brianna Elias, Cory Crouser

Regizor
Brian Presley

Scenarist
Brian Presley

Genul filmului
Dramă, Istoric, Western, Filme 2022

Data de lansare
22 Aprilie 2022 în cinematografele din Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Hostile Territory titlul original, The Orphan Train titlu alternativ

Este filmul Hostile Territory pe HBO Max

Din păcate filmul Hostile Territory încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Hostile Territory pe Netflix?

Din păcate filmul Hostile Territory încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Hostile Territory

Fostul P.O.W. Jack Calgrove mută Raiul și Pământul pentru a se reuni cu copiii săi după Războiul Civil. După ce se întoarce acasă, Jack află că soția lui a murit și copiii lui, presupuși orfani, se îndreaptă în adâncul vestului Americii, la bordul unui tren care traversează vechile linii inamice. Lui Calgrove și un alt fost soldat se alătură o trupă de trăgători nativi americani și un sclav eliberat, în timp ce se luptă pentru intercepta trenul orfan și înainte ca orice speranță să se piardă.


Trailer la filmul "Hostile Territory" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii