Header Ads Widget

Firestarter (Film horror sf 2022) Focul viu Trailer și Detalii

Film de groază sf online "Firestarter" 2022 cu actorii Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong și Sydney Lemmon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Focul viu".


Despre filmul Firestarter

Firestarter (în română Focul viu) este un film american de groază științifico-fantastic regizat de Keith Thomas, după un scenariu de Scott Teems și bazat pe romanul cu același nume al lui Stephen King. Este o repornire a adaptării cinematografice din 1984 cu același nume și îi are în rolurile principale pe Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Kurtwood Smith, John Beasley, Michael Greyeyes și Gloria Reuben.


Filmul Firestarter este produs de Jason Blum și Akiva Goldsman alături de BoulderLight Pictrues și Angry Adam Pictures. Firestarter este programat să fie lansat în Statele Unite de către Universal Pictures pe 13 mai 2022, simultan în cinematografe și pe platforma Peacock.


Sinopsis la filmul Firestarter

Un tată trebuie să-și protejeze fiica după ce ea dezvoltă Pirokineză (puterea de a da foc lucrurilor cu mintea ei) și este vânată de o agenție guvernamentală secretă care intenționează să o captureze și să o controleze.





Distribuție Actori în filmul Firestarter

Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon, Gloria Reuben, Kurtwood Smith, Michael Greyeyes, Tina Jung, Lanette Ware, Neven Pajkic, Gavin MacIver-Wright, Danny Waugh, Shannon McDonough, Phi Huynh, Isaac Murray

Regizor
Keith Thomas

Scenarist
Scott Teems

Genul filmului
Dramă, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
13 Mai 2022 pe platforma Peacock și în cinematografe selectate în Statele Unite

Premiera în România
13 Mai 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Firestarter titlul original, Focul viu titlul în cinematografele românești

Este filmul Firestarter pe HBO Max

Din păcate filmul Firestarter încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Firestarter pe Netflix?

Din păcate filmul Firestarter încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Firestarter

Într-o nouă adaptare a thrillerului clasic al lui Stephen King de la producătorii filmului The Invisible Man, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia și pe ea însăși de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze.


De mai bine de un deceniu, părinții Andy (Zac Efron) și Vicky (Sydney Lemmon) au fost mereu pe fugă, disperați să-și ascundă fiica Charlie (Ryan Kiera Armstrong) de o agenție federală umbră care vrea să-i folosească darul fără precedent de a crea foc într-o armă de distrugere în masă.


Andy a învățat-o pe Charlie cum să-și estompeze puterea, care este declanșată de furie sau durere. Dar pe măsură ce Charlie împlinește 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat. După ce un incident dezvăluie locația familiei, un agent misterios (Michael Greyeyes) este trimis să vâneze familia și s-o prindă pe Charlie odată pentru totdeauna. Charlie are însă alte planuri.


Trailer la filmul horror sf "Firestarter" 2022 Focul viu


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii