Header Ads Widget

Părintele Stu (Film dramă 2022) Father Stu Trailer și Detalii

Film dramă online "Părintele Stu" 2022 cu actorii Mark Wahlberg, Jacki Weaver și Mel Gibson. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Father Stu".


Despre filmul Părintele Stu

Părintele Stu / Father Stu este un film dramă biografică creștină americană scris și regizat de Rosalind Ross. Se bazează pe povestea vieții adevărate a părintelui Stuart Long, boxer devenit preot catolic. Este, de asemenea, debutul regizoral al lui Rosalind Ross. Filmul îl are în distribuție pe Mark Wahlberg, care servește și ca producător al filmului. Colleen Camp este unul dintre producătorii executivi ai filmului.


Filmul Părintele Stu / Father Stu este programat să fie lansat în cinematografe în America miercuri, 13 aprilie 2022. Inițial, era programat să fie lansat vineri, 15 aprilie. Din februarie 2023, filmul poate fi urmărit și în România online și subtitrat pe platforma HBO Max.


Sinopsis la filmul Părintele Stu

Filmul Father Stu urmărește viața părintelui Stuart Long, un boxer devenit preot care a inspirat nenumărați oameni în timpul călătoriei sale de la autodistrugere la mântuire.





Distribuție Actori în filmul Părintele Stu

Mark Wahlberg, Jacki Weaver, Mel Gibson, Teresa Ruiz, Cody Fern, Niko Nicotera, Chiquita Fuller, Carlos Leal, Annet Mahendru, Winter Ave Zoli, Faith Jefferies, Ronnie Gene Blevins, Ned Bellamy, Michael Fairman, Alain Uy, Danielle K. Golden, Aaron Moten, Annie Lee, Molly Baker, Chiquita Fuller, Marcello Padilla, Mariah Maison, Lila Karp-Ziring, Skip Howland, Penny L. Moore

Regizor
Rosalind Ross

Scenarist
Rosalind Ross

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
13 Aprilie 2022 în cinematografe în Statele Unite

Premiera în România
februarie 2023 online și subtitrat pe platforma HBO Max

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max România

Cunoscut și ca
Father Stu titlul original, Părintele Stu - titlul în română

Este filmul Părintele Stu pe HBO Max

Da, filmul Părintele Stu / Father Stu disponibil pe HBO Max și puteți să-l urmăriți din februarie 2023 online și subtitrat pe platforma HBO Max România.

Este filmul Părintele Stu pe Netflix?

Din păcate filmul Părintele Stu / Father Stu încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Părintele Stu

Bazat pe o poveste adevărată, filmul Father Stu (Părintele Stu) este o dramă neclintit de sinceră, amuzantă și în cele din urmă înălțătoare despre un suflet pierdut care își găsește scopul într-un loc neașteptat. Când o accidentare îi pune capăt carierei de boxer amator, Stuart Long (Mark Wahlberg) se mută în L.A. visând la celebritate. În timp ce lucrează ca funcționar de supermarket, o întâlnește pe Carmen (Teresa Ruiz), o profesoară catolică de școală duminicală care pare imună la farmecul său de băiat rău. Hotărât să o cucerească, Stu începe să meargă la biserică pentru a o impresiona. Dar supraviețuirea unui teribil accident de motocicletă îl face să se întrebe dacă își poate folosi a doua șansă pentru a-i ajuta pe alții să-și găsească drumul, ceea ce duce la realizarea surprinzătoare că el este menit să fie un preot catolic. În ciuda unei crize de sănătate devastatoare și a scepticismului oficialilor Bisericii și al părinților săi înstrăinați (Mel Gibson și Jacki Weaver), Stu își urmărește vocația cu curaj și compasiune, inspirând nu numai pe cei mai apropiați, ci și pe nenumărați alții de-a lungul drumului.


Trailer la filmul dramă "Father Stu" 2022 Părintele Stu


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii