Header Ads Widget

Deep Water (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și thriller online "Deep Water" 2022 cu actorii Ben Affleck, Ana de Armas și Tracy Letts. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Deep Water".


Despre filmul Deep Water

Deep Water este un film thriller psihologic erotic regizat de Adrian Lyne, bazat pe romanul omonim din 1957 de Patricia Highsmith, după un scenariu de Zach Helm și Sam Levinson. Filmul îi are în rolurile principale pe Ben Affleck și Ana de Armas, cu Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi și Rachel Blanchard în roluri secundare. Filmul marchează revenirea lui Adrian Lyne la regie după o absență de 20 de ani de la ultimul său film Unfaithful (2002).


Filmul Deep Water a fost programat inițial să fie lansat pe 13 noiembrie 2020, dar a fost amânat până la 13 august 2021 și din nou până la 14 ianuarie 2022. Pe 9 decembrie 2021, a fost scos din programul de lansare. Patru zile mai târziu, s-a raportat că filmul va trece la o lansare exclusivă pentru Hulu în Statele Unite și la o lansare exclusivă pentru Amazon Prime Video la nivel internațional. Pe 14 februarie 2022, a fost anunțat că filmul va fi lansat pe Hulu pe 18 martie 2022.


Sinopsis la filmul Deep Water

Un soț înstărit care îi permite soției să aibă aventuri pentru a evita un divorț devine principalul suspect în dispariția iubiților ei.





Distribuție Actori în filmul Deep Water

Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Jade Fernandez, Michael Braun, Grace Jenkins, Brendan Miller, Devyn A. Tyler, Jeff Pope, Michael Scialabba, Jaren Mitchell, Goldie Lowe, Juliet Brett, Shauna Rappold, Martinez, Damon Lipari, Krystal Tomlin

Regizor
Adrian Lyne

Scenarist
Zach Helm, Sam Levinson

Genul filmului
Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 Martie 2022 pe Hulu în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Deep Water titlul original

Este filmul Deep Water pe HBO Max

Din păcate filmul Deep Water încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Deep Water pe Netflix?

Din păcate filmul Deep Water încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Deep Water

Bazat pe romanul celebru al faimoasei scriitoare de mister Patricia Highsmith (Talentatul domn Ripley), „Deep Water” ne poartă în căsătoria perfectului Vic (Ben Affleck) și Melinda (Ana de Armas) Van Allen pentru a descoperi jocurile mintale periculoase pe care aceștia le joacă între ei și ce se întâmplă cu oamenii care sunt prinși între ele. Regizat de Adrian Lyne după un scenariu de Zach Helm și Sam Levinson, bazat pe romanul „Deep Water” de Patricia Highsmith, „Deep Water” îi are în distribuție pe Ben Affleck, Ana de Armas, Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock , Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Jade Fernandez, Grace Jenkins, Brendan C. Miller, Devyn Tyler și Jeff Pope. Filmul este produs de Arnon Milchan, Guymon Casady, Benjamin Forkner și Anthony Katagas.


Trailer la filmul thriller "Deep Water" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii