Header Ads Widget

Cu Mama în Luna de Miere (Film comedie Netflix 2022) Amor de madre Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Cu Mama în Luna de Miere" 2022 cu actorii: Carmen Machi, Quim Gutiérrez și Justina Bustos. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Along for the Ride".


Despre filmul Cu Mama în Luna de Miere

Cu Mama în Luna de Miere este un film de comedie spaniol din 2022, regizat de Paco Caballero după un scenariu scris de Cristóbal Garrido și Adolfo Valor. În film, José Luis este părăsit la altar și este forțat să meargă în luna de miere cu mama lui pentru a nu pierde călătoria. În timp ce el suferă, mama lui se bucură de cea mai bună vacanță a vieții ei. În rolurile principale îi găsim pe actorii Carmen Machi, Quim Gutiérrez, Justina Bustos, Yolanda Ramos, Dominique Guillo, Andrés Velencoso, Jorge Suquet și Celia Freijeiro.


Filmul american "Cu Mama în Luna de Miere" este produs de companiile Identical Pictures, Mother's Love Film Production și No sin mi madre SL, și va avea premiera în România pe 29 Aprilie 2022 pe Netflix.


Sinopsis Netflix film Cu Mama în Luna de Miere

José Luis a fost părăsit la altar, dar totul are partea lui bună și pleacă într-o lună de miere cu mama sa. În această călătorie, el descoperă că nu-și cunoaște mama și o IUBEȘTE.





Distribuție Actori în filmul Cu Mama în Luna de Miere:

Carmen Machi, Quim Gutiérrez, Justina Bustos, Yolanda Ramos, Dominique Guillo, Andrés Velencoso, Jorge Suquet, Celia Freijeiro, Juanjo Cucalón, Joaquín Ortega, Pere Costa, Vinesha Bissoondeeal, Jake Francois, Danny Bhowaneedin, Edeen Bhugeloo, Isnard Marcio

Regizor: Paco Caballero

Scenariști: Cristóbal Garrido, Adolfo Valor

Genul filmului: Comedie, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 29 Aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 29 Aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Spania

Cunoscut și ca
Amor de madre titlul original, Honeymoon With My Mother sau Mother's Love titluri în engleză

Este filmul Cu Mama în Luna de Miere pe Netflix

Da, filmul Cu Mama în Luna de Miere este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 29 Aprilie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Cu Mama în Luna de Miere

Un tânăr este părăsit la altar. Mama lui supraprotectoare decide să i se alăture în ceea ce ar fi trebuit să fie luna lui de miere, pentru a nu pierde călătoria. El suferă în timp ce mama lui se bucură de călătoria vieții ei.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Cu Mama în Luna de Miere (2022) Amor de madre

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Cu Mama în Luna de Miere (2022) Amor de madre, cu actorii Carmen Machi, Quim Gutiérrez, Justina Bustos și Yolanda Ramos și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii