Header Ads Widget

Crabul Negru (Film acțiune Netflix 2022) Black Crab Trailer și detalii

Film suedez de acțiune și aventuri produs de Netflix "Crabul Negru" 2022 cu actorii: Noomi Rapace, Aliette Opheim și Dar Salim. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Black Crab".


Despre filmul Crabul Negru

Crabul Negru (titlul original în engleză Black Crab) este un thriller de acțiune suedez din 2022 regizat de Adam Berg, după un scenariu de Adam Berg și Pelle Rådström. În rolurile principale îi găsim pe actorii Noomi Rapace, Aliette Opheim, Dar Salim, Jakob Oftebro, Ardalan Esmaili, David Dencik și Martin Hendrikse.


Filmul suedez "Crabul Negru" este produs de compania INDIO și a avut lansarea în România pe 18 Martie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Crabul Negru

Amplasat într-o lume post-apocaliptică, acest thriller suedez de acțiune urmărește șase soldați trimiși într-o misiune secretă pentru a transporta un pachet misterios printr-un arhipelag înghețat, fără să știe ce pericole îi așteaptă sau în cine - dacă cineva - poate avea încredere.





Distribuție Actori în filmul Crabul Negru:

Noomi Rapace, Aliette Opheim, Dar Salim, Jakob Oftebro, Ardalan Esmaili, David Dencik, Martin Hendrikse, Erik Enge, Cecilia Säverman, Ahmed Shawky Shaheen, Ilir Latifi, Mikail Akalin

Regizor: Adam Berg

Scenariști: Adam Berg, Pelle Rådström

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 18 Martie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 18 Martie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Suedia

Cunoscut și ca
Black Crab titlul original

Este filmul Crabul Negru pe Netflix

Da, filmul Crabul Negru este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 18 Martie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Crabul Negru

CRABUL NEGRU este un thriller suedez de acțiune plasat într-o lume post-apocaliptică sfâșiată de război. În timpul unei ierni lungi și grele, șase soldați se îmbarcă într-o misiune secretă printr-un arhipelag înghețat, riscându-și viața pentru a transporta un pachet misterios care ar putea pune capăt războiului. Pe măsură ce intră pe teritoriul inamic ostil, nu au idee ce pericole îi așteaptă sau în cine pot avea încredere. Dar pentru patinatoarea de viteză devenită soldat Caroline Edh, misiunea este cu totul altceva. Filmul o are în rol principal pe Noomi Rapace într-un film regizat de Adam Berg. Crabul Negru îi urmărește pe cei șase soldați în misiunea lor disperată peste gheață. Pe măsură ce își împing eforturile la limită, trebuie să decidă ce preț sunt dispuși să plătească pentru propria lor supraviețuire.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Crabul Negru (2022) Black Crab

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și aventuri Crabul Negru (2022) Black Crab, cu actorii Noomi Rapace, Aliette Opheim, Dar Salim, Jakob Oftebro, Ardalan Esmaili și David Dencik și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii