Header Ads Widget

Chariot (Film SF 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie sf online "Chariot" 2022 cu actorii John Malkovich, Thomas Mann și Rosa Salazar. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Chariot".


Despre filmul Chariot

Chariot este un film american de comedie științifico-fantastică scris și regizat de Adam Sigal și filmat în Little Rock, Arkansas începând cu data de 26 ianuarie 2021. Filmul îi are în distribuție pe actorii John Malkovich, Thomas Mann, Rosa Salazar, Shane West, Scout Taylor Compton și Vernon Davis.


Filmul este produs de companiile Scarlett Pictures și Skipstone Pictures și este programat să fie lansat în cinematografe și video la cerere pe 15 aprilie 2022 de către Saban Films și ACE Entertainment.


Sinopsis la filmul Chariot

O poveste despre o corporație și un medic (John Malkovich) care supraveghează procesul de reîncarnare și un tânăr (Thomas Mann) care devine o eroare în sistem atunci când întâlnește o femeie (Rosa Salazar) pe care a iubit-o într-o viață anterioară.





Distribuție Actori în filmul Chariot

John Malkovich, Thomas Mann, Rosa Salazar, Shane West, Scout Taylor Compton, Vernon Davis, Chris Mullinax, Joseph Baena-Schwarzenegger, Cassandra Gava, Barry Clifton, Carol Anne Watts, Chris Mullinax, Rachael Edlow, Henry Penzi, Zac Weinstein, Mike Stutz, Jake Mast, Robert Babcock, Jason Suel, Isaac Slatton, Justin Garton

Regizor
Adam Sigal

Scenarist
Adam Sigal

Genul filmului
Comedie, SF, Filme 2022

Data de lansare
15 aprilie 2022 în cinematografe și video la cerere în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Chariot titlul original

Este filmul Chariot pe HBO Max

Din păcate filmul Chariot încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Chariot pe Netflix?

Din păcate filmul Chariot încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Chariot

În acest thriller întunecat și întortocheat, John Malkovich joacă rolul Dr. Karn, un specialist ciudat, excentric, care ghidează pacienții necunoscători prin tranziția la reîncarnare. Când Harrison (Thomas Mann) se confruntă cu vise misterioase recurente, el apelează la Dr. Karn pentru ajutor și îi dezvăluie întâlnirea cu o femeie (Rosa Salazar) pe care a iubit-o într-o viață anterioară. Observând o eroare în sistem, medicul trebuie să rezolve problema înainte de a deraia definitiv viitorul pacientului său.


Trailer la filmul "Chariot" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii