Header Ads Widget

Better Nate Than Ever (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie muzicală online "Better Nate Than Ever" 2022 cu actorii Rueby Wood, Lisa Kudrow și Joshua Bassett. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Better Nate Than Ever".


Despre filmul Better Nate Than Ever

Better Nate Than Ever este un film muzical american de familie din 2022, scris și regizat de Tim Federle, bazat pe romanul său din 2013 cu același nume. Descrisă ca o poveste despre maturitate care implică teatrul muzical și Broadway, povestea se concentrează pe personajul principal Nate Foster, jucat de actorul Rueby Wood. În roluri secundare îi găsim pe actorii Lisa Kudrow, Norbert Leo Butz, Joshua Bassett, Alex Wong, Mandy Gonzalez, Priscilla Lopez și Michelle Federer.


Filmul american "Better Nate Than Ever" este produs de companiile Marc Platt Productions și Walt Disney Pictures și a avut premiera mondială la Teatrul El Capitan din Hollywood pe 15 martie 2022 și urmează să fie lansat ca film original Disney+ pe 1 aprilie 2022.


Sinopsis la filmul Better Nate Than Ever

Nate Foster, un elev nepopular de gimnaziu de 13 ani din Pittsburgh, își propune să devină într-o zi o vedetă muzicală pe Broadway. Când Nate este trecut în repetate rânduri cu vederea și nu a jucat niciodată rolurile principale pe care le merită, el și cea mai bună prietenă a lui, Libby, pleacă într-o călătorie pentru a-și îndeplini visele vieții în New Yorkr. O întâlnire întâmplătoare cu mătușa lui Heidi, înstrăinată, le întoarce aventura cu susul în jos. Numai împreună își pot îndeplini visele.





Distribuție Actori în filmul Better Nate Than Ever

Rueby Wood, Lisa Kudrow, Norbert Leo Butz, Joshua Bassett, Alex Wong, Mandy Gonzalez, Priscilla Lopez, Michelle Federer, Mishay Petronelli, Michael Joseph DiBenedetto Jr., Alix Elias, Suzanne Savoy, Aria Brooks, Julia Blanchard, Krystina Alabado, Tess Goldwyn, Pierson Salvador, George Benson, Kim Berrios Lin, Jared Goldsmith, Ryan Steele, Eddie Cooper, Natasha Yvette Williams, Brooks Ashmanskas, Natalie Kaye Clater, Morgan Marcell, Jimmy Ray Bennett, Selena-Marie Alphonse, Lucas Cardona, Hailey Jade Panchame, Andrea-Marie Alphonse, Tamika Lawrence, Keola Simpson, Ashley Blanchet, Mylee Rose, Kylie Kuioka, Jackson Greenspan, Edward Watts, Olivia Cece

Regizor
Tim Federle

Scenarist
Tim Federle

Genul filmului
Comedie, Dramă, Familie, Filme 2022

Data de lansare
15 martie 2022 în cinematografe din Statele Unite și pe 1 aprilie 2022 pe Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Better Nate Than Ever titlul original

Este filmul Better Nate Than Ever pe HBO Max

Din păcate filmul Better Nate Than Ever încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Better Nate Than Ever pe Netflix?

Din păcate filmul Better Nate Than Ever încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Better Nate Than Ever

Nate Foster, în vârstă de 13 ani, este un copil nepopular din Vestul Mijlociu care-și întreține fantezia vie de a deveni un mare star muzical pe Broadway. Între timp, însă, Nate nici măcar nu poate obține un rol decent în producțiile dramatice ale școlii gimnaziale, fiind distribuit ca un copac în piesă în loc de rolul principal pe care îl tânjește. Cu toate acestea, când el și cel mai bun prieten al său, Litty, organizează o excursie îndrăzneață la New York, fără știrea părinților lor, pentru a da o audiție pentru „Lilo and Stitch: The Musical”, Nate poate fi pe punctul de a-și îndeplini visul de-o viață. Dar mai întâi, el trebuie să depășească o serie de obstacole comice care îi amenință aventura de pe Broadway.


Trailer la filmul "Better Nate Than Ever" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii