Header Ads Widget

Asediul de la Silverton (Film acțiune Netflix 2022) Silverton Siege Trailer și detalii

Film de acțiune și crime produs de Netflix "Asediul de la Silverton" 2022 cu actorii: Thabo Rametsi, Noxolo Dlamini și Stefan Erasmus. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Silverton Siege".


Despre filmul Asediul de la Silverton

Asediul de la Silverton este un film sud-african regizat de Mandla Dube în debutul său în regie după un scenariu de Sabelo Mgidi. Se bazează pe asediul din viața reală care a avut loc la Silverton, Pretoria în 1980. În rolurile principale îi găsim pe actorii Thabo Rametsi, Noxolo Dlamini, Stefan Erasmus, Arnold Vosloo, Tumisho Masha, Michelle Mosalakae și Elani Dekker.


Filmul sud-african "Asediul de la Silverton" este produs de compania Pambili Media și este programat pentru lansarea internațională pe Netflix pe 27 aprilie 2022. În România, filmul de acțiune "Asediul de la Silverton" va avea premiera în același timp cu lansarea internațională.


Sinopsis Netflix film Asediul de la Silverton

Filmul urmărește trei tineri luptători pentru libertate care caută refugiu într-o bancă sud-africană din Silverton și iau banca și clienții săi ostatici, cerând în schimbul eliberării acestora, eliberarea din închisoare a lui Nelson Mandela.





Distribuție Actori în filmul Asediul de la Silverton:

Thabo Rametsi, Noxolo Dlamini, Stefan Erasmus, Arnold Vosloo, Tumisho Masha, Michelle Mosalakae, Elani Dekker, Shane Wellington, Deon Coetzee, Justin Strydom

Regizor: Mandla Dube

Scenariști: Sabelo Mgidi

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 27 Aprilie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 27 Aprilie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: Africa de Sud

Cunoscut și ca
Silverton Siege titlul original

Este filmul Asediul de la Silverton pe Netflix

Da, filmul Asediul de la Silverton este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 27 Aprilie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Asediul de la Silverton

În urma unei urmăriri cu mașinile în mare viteză cu poliția sud-africană după o misiune de sabotaj zădărnicită, cei trei ajung să caute refugiu într-o bancă sud-africană din Silverton, Pretoria. Luând ostatici banca și clienții săi și cerând eliberarea lui Nelson Mandela în schimbul eliberării prizonierilor, miza și tensiunile ajung la cote de nesuportat.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Asediul de la Silverton (2022) Silverton Siege

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și dramă Asediul de la Silverton (2022) Silverton Siege, cu actorii Thabo Rametsi, Noxolo Dlamini, Stefan Erasmus și Arnold Vosloo și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii