Header Ads Widget

All the Old Knives (Film thriller 2022) Răni vechi, dureri noi Trailer și Detalii

Film thriller online "Răni vechi, dureri noi" 2022 cu actorii Chris Pine, Thandiwe Newton și Laurence Fishburne. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "All the Old Knives".


Despre filmul Răni vechi, dureri noi

All the Old Knives este un film thriller american regizat de Janus Metz Pedersen după un scenariu de Olen Steinhauer. Filmul se bazează pe romanul cu același nume al lui Olen Steinhauer. În rolurile principale, Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne și Jonathan Pryce.


Filmul All the Old Knives este produs de companiile Chockstone Pictures și Jackson Pictures, și este programat să fie lansat în cinematografe limitate și în format digital pe Amazon Prime Video pe 8 aprilie 2022.


Sinopsis la filmul Răni vechi, dureri noi

Doi agenți CIA și foști îndrăgostiți se reunesc la idilicul orășel Carmel-by-the-Sea pentru a reexamina o misiune petrecută în urmă cu șase ani la Viena, unde un alt agent ar fi putut fi compromis.





Distribuție Actori în filmul Răni vechi, dureri noi

Chris Pine, Thandiwe Newton (Thandie Newton), Laurence Fishburne, Jonathan Pryce, Ahd, Corey Johnson, Abdul Alshareef, Nasser Memarzia, Orli Shuka, David Bedella, Alexander Devrient, Karina Wiedman, Oscar Coleman, Goksin Erdemli, Angela Yeoh, Stella Stocker, Gala Gordon, Sue-Lynn

Regizor
Janus Metz

Scenarist
Olen Steinhauer

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
8 Aprilie 2022 pe Amazon Prime Video și în cinematografe selectate în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
All the Old Knives titlul original, Răni vechi, dureri noi titlul în română

Este filmul Răni vechi, dureri noi pe HBO Max

Din păcate filmul Răni vechi, dureri noi / All the Old Knives încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Răni vechi, dureri noi pe Netflix?

Din păcate filmul Răni vechi, dureri noi / All the Old Knives încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Răni vechi, dureri noi

Fostii iubiți și spioni Henry (Chris Pine) și Celia (Thandiwe Newton) se întâlnesc la cină pentru a-și aminti timpul petrecut împreună în gara din Viena. Conversația se mută la reamintirea deturnării dezastruoase a zborului Royal Jordanian 127, care s-a încheiat cu moartea tuturor celor aflați la bord. Acel eșec bântuie CIA până în ziua de azi, iar Henry încearcă să încheie cartea despre acel capitol nasol. La o cină somptuoasă, devine clar că unul dintre ei nu va supraviețui mesei.


Trailer la filmul thriller "All the Old Knives" 2022 Răni vechi, dureri noi


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii