Header Ads Widget

Agent Game (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Agent Game" 2022 cu actorii Dermot Mulroney, Mel Gibson și Katherine McNamara. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Agent Game".


Despre filmul Agent Game

Agent Game este un film american de acțiune și thriller de spionaj regizat de Grant S. Johnson după un scenariu de Mike Langer și producătorul Tyler W. Konney. În film joacă actorii Dermot Mulroney, Adan Canto, Katie Cassidy, Annie Ilonzeh, Rhys Coiro, Barkhad Abdi, Jason Isaacs și Mel Gibson. Filmările au avut loc în Augusta, Georgia, din martie până în aprilie 2021.


Filmul Agent Game este produs de companiile Taylor & Dodge și Project Infinity și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 8 aprilie 2022, de către Saban Films.


Sinopsis la filmul Agent Game

Un ofițer CIA este ținta unei operațiuni de predare după ce a fost făcut țap ispășitor pentru moartea unui subiect de interogatoriu.





Distribuție Actori în filmul Agent Game

Dermot Mulroney, Mel Gibson, Katherine McNamara, Rhys Coiro, Annie Ilonzeh, Katie Cassidy, Jason Isaacs, Barkhad Abdi, Adan Canto, Matt Riedy, Blue Kimble, Angela Lentz, Sara Areyano, Nick DeKay, Paul Burke, Gabby Kono, Mark Weinhandl, Robert Bob Young, Roy Luke

Regizor
Grant S. Johnson

Scenarist
Mike Langer, Tyler W. Konney

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
8 Aprilie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Agent Game titlul original

Este filmul Agent Game pe HBO Max

Din păcate filmul Agent Game încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Agent Game pe Netflix?

Din păcate filmul Agent Game încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Agent Game

Ofițerul CIA Harris (Dermot Mulroney) este implicat în misiuni de reținere și mutare a cetățenilor străini pentru interogatori. Când superiorul lui Harris (Jason Isaacs) este ucis, el este scos țapul ispășitor pentru uciderea unui deținut (Barkhad Abdi) și trebuie să fugă de o echipă de agenți trimiși să-l aducă (Adan Canto, Katie Cassidy, Rhys Coiro), conduși de un agent dublu nemilos (Annie Ilonzeh).


Trailer la filmul de acțiune "Agent Game" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii