Header Ads Widget

A Day to Die (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune online "A Day to Die" 2022 cu actorii Bruce Willis, Kevin Dillon și Frank Grillo. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "A Day to Die".


Despre filmul A Day to Die

A Day to Die este un film american de acțiune din 2022, scris de Rab Berry și Scott Mallace, și regizat și produs de Wes Miller. În rolurile principale joacă actorii Kevin Dillon, Bruce Willis, Frank Grillo, Gianni Capaldi, Brooke Butler și Leon.


Filmul A Day to Die produs de companiile Blue Box Entertainment, Sweet Unknown South, Hood River Entertainment, Future Proof Films și High Five Films a fost lansat în America pe 4 martie 2022 de Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul A Day to Die

Connor Connolly are o zi să plătească despăgubiri lui Tyrone Pettis. El este forțat să ceară vechiului său echipaj de operațiuni militare, condus de Brice Mason, să se reunească pentru a-i aduce două milioane de dolari înainte de a-i pierde pe toți pe care îi iubește în acest proces.



Film de acțiune online "A Day to Die" 2022 cu actorii Bruce Willis, Kevin Dillon și Frank Grillo


Distribuție Actori în filmul A Day to Die

Bruce Willis, Kevin Dillon, Frank Grillo, Leon Robinson, Gianni Capaldi, Brooke Butler, Johnny Messner, Vernon Davis, Alexander Kane, Aspen Kennedy Wilson, Mohamed Karim, Curtis Nichouls, Cheryl Prater, Japonica Brown, Chris Gann, Devon Harbin, Shannon Ritch

Regizor
Wes Miller

Scenarist
Rab Berry, Scott Mallace

Genul filmului
Acțiune, Filme 2022

Data de lansare
4 Martie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
A Day to Die titlul original

Este filmul A Day to Die pe HBO Max

Din păcate filmul A Day to Die încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul A Day to Die pe Netflix?

Din păcate filmul A Day to Die încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului A Day to Die

Un ofițer de la eliberări condiționate este îndatorat unui lider a unei bande locală și este forțat să efectueze o serie de furturi periculoase de droguri în decurs de douăsprezece ore pentru a plăti cele 2 milioane de dolari pe care îi datorează, pentru a-și salva soția însărcinată răpită și a achita o datorie față de șeful poliției, care lucrează cu liderul bandei și care l-a păcălit cu ani în urmă.


Trailer la filmul de acțiune "A Day to Die" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii