Header Ads Widget

The Twin (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de groază online "The Twin" 2022 cu actorii Teresa Palmer, Steven Cree și Barbara Marten. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Twin".


Despre filmul The Twin

The Twin este un film de groază psihologică regizat de Taneli Mustonen. Scenariul original este scris de Taneli Mustonen și Aleksi Hyvärinen, care au produs și filmul. În distribuție îi găsim pe actorii Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten și Tristan Ruggeri în rolurile gemenilor Elliot și Nathan.


Filmul "The Twin" este produs de compania Don Films și va fi lansat în cinematografe, la cerere și va fi difuzat exclusiv pe platforma Shudder începând cu data de 6 mai 2022.


Sinopsis la filmul The Twin

O familie se mută din Statele Unite în Finlanda după moartea accidentală a fiului lor, al cărui frate geamăn îi spune mai târziu că fratele său mort îl contactează.





Distribuție Actori în filmul The Twin

Teresa Palmer, Steven Cree, Barbara Marten, Tristan Ruggeri, Ergo Küppas

Regizor
Taneli Mustonen

Scenarist
Aleksi Hyvärinen, Taneli Mustonen

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
6 Mai 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul The Twin pe Netflix?

Din păcate filmul The Twin încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Twin

În urma unui accident tragic, care a luat viața unuia dintre gemenii lor, Rachel (Teresa Palmer, A Discovery of Witches, Iubitul meu e zombi / Warm Bodies) și soțul ei Anthony (Steven Cree, A Discovery of Witches, Outlander) se mută în cealaltă parte a lumii cu fiul lor supraviețuitor în speranța de a construi o nouă viață. Ceea ce începe ca o perioadă de vindecare în liniștea rurală scandinavă ia în curând o întorsătură de rău augur, când Rachel începe să descopere adevărul chinuitor despre fiul ei și se confruntă cu forțele răutăcioase care încearcă să pună stăpânire pe el.


Trailer la filmul horror "The Twin" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii