Header Ads Widget

The First Lady (Serial Showtime 2022) trailer și detalii

Serial biografic "The First Lady" 2022, cu actorii Viola Davis, Michelle Pfeiffer și Gillian Anderson. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The First Lady".


Despre serialul The First Lady

The First Lady este un serial de televiziune dramă de antologie americană creat de Aaron Cooley, care îi are rolurile principale pe actorii Michelle Pfeiffer, Viola Davis și Gillian Anderson, Dakota Fanning, Aaron Eckhart, Kiefer Sutherland printre alții.


Serialul The First Lady este produs de companiile Showtime Networks, Lionsgate și Lionsgate Television și va avea premiera pe platforma de streaming americană Showtime pe 17 aprilie 2022.


Sinopsis la serialul The First Lady

În Aripa de Est a Casei Albe, multe dintre cele mai importante decizii ale istoriei și care au schimbat lumea au fost ascunse și luate de primele doamne carismatice, complexe și dinamice ale Americii.



Actorii principali în distribuția serialului The First Lady

Viola Davis, Michelle Pfeiffer, Gillian Anderson, Dakota Fanning, Aaron Eckhart, O-T Fagbenle, Kiefer Sutherland, Ellen Burstyn, Eliza Scanlen, Cailee Spaeny, Rhys Wakefield, Lily Rabe, Donna Lynne Champlin, Saniyya Sidney, Lexi Underwood, Derek Cecil, Aya Cash, Kathleen Garrett, Rosalind Chao

Regizori: Susanne Bier

Creatori: Aaron Cooley

Genul filmului serial: Biografic, Dramă, Istoric, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 17 Aprilie 2022 pe platforma Showtime

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Prima doamnă - traducere și un posibil titlu în română.

Producători: Showtime Networks, Lionsgate, Gaspin Media, JuVee Productions, LINK Entertainment, Lionsgate Television, Welle Entertainment

Distribuitor: Showtime

Țara: SUA

Este serialul The First Lady pe Netflix

Din păcate serialul The First Lady încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The First Lady

O recadrare revelatoare a conducerii americane prin prisma Primelor Doamne. Având în rolurile principale Viola Davis în rolul Michelle Obama, Michelle Pfeiffer în rolul Betty Ford și Gillian Anderson în rolul Eleanor Roosevelt, această serie se adâncește în viața personală și politică a soțiilor de președinți. Explorând totul, de la drumul lor către Washington, viața de familie și contribuțiile politice la schimbarea lumii, impactul femeilor de la Casa Albă nu mai este ascuns vederii. În rolurile principale, Viola Davis, Michelle Pfeiffer și Gillian Anderson.

Serialul The First Lady este o reîncadrare revelatoare a conducerii americane, spusă prin prisma femeilor din inima Casei Albe. În Aripa de Est a Casei Albe, multe dintre cele mai importante decizii ale istoriei și cele mai importante schimbări ale lumii au fost ascunse vederii, luate de carismatice, complexe și dinamice Primele Doamne ale Americii. Acest serial va scoate cortina din viața personală și politică a trei femei unice și enigmatice, urmărind drumul lor către Washington prin împletirea poveștilor cu o intimitate iluminatoare, primul sezon concentrându-se pe Michelle Obama, Betty Ford și Eleanor Roosevelt.



Trailerul filmului serial The First Lady 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii