Header Ads Widget

Proiectul Adam (Film acțiune sf Netflix 2022) The Adam Project Trailer și detalii

Film de acțiune sf produs de Netflix "Proiectul Adam" 2022 cu actorii: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo și Jennifer Garner. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Adam Project".


Despre filmul Proiectul Adam

Proiectul Adam este un film american de science-fiction și acțiune regizat de Shawn Levy și scris de Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett și Mark Levin. În rolurile principale joacă actorii Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Catherine Keener și Zoe Saldana.


Filmul Proiectul Adam va avea premiera în România pe data de 11 Martie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Proiectul Adam

Un pilot care călătorește în timp face echipă cu eul său mai tânăr și cu regretatul său tată pentru a se împăca cu trecutul său în timp ce salvează viitorul.





Distribuție Actori în filmul Proiectul Adam:

Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Zoe Saldana, Catherine Keener, Alex Mallari Jr., Mellanie Hubert, Lucie Guest, Braxton Bjerken, Ellie Harvie, Ben Wilkinson, Jessica Bodenarek, Milo Shandel, Esther Ming Li, Kasra Wong

Regizor: Shawn Levy

Scenariști: Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett, Mark Levin

Genul filmului: Acțiune, Aventuri, Comedie, SF, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 11 martie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 11 martie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Adam Project titlul original în engleză, Time Travel Project, Our Name Is Adam

Este filmul Proiectul Adam pe Netflix

Da, filmul Proiectul Adam este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 11 Martie 2022 aici pe Netflix.


Descrierea filmului Proiectul Adam

Adam Reed, în vârstă de 13 ani și încă îndurerat de moartea subită a tatălui său cu un an mai devreme, intră într-o noapte în garajul său pentru a găsi un pilot rănit ascuns acolo. Acest pilot misterios se dovedește a fi versiunea mai bătrână a lui însuși din viitor, unde călătoria în timp este la început. A riscat totul pentru a se întoarce în timp într-o misiune secretă. Împreună trebuie să se îmbarce într-o aventură în trecut pentru a-și găsi tatăl, a îndrepta lucrurile și a salva lumea. Cei trei lucrând împreună, atât Adam tânăr, cât și matur, se împacă cu pierderea tatălui lor și au șansa de a vindeca rănile care i-au modelat. Adăugând la provocarea misiunii, cei doi Adams descoperă că nu prea se plac prea mult unul pe celălalt, iar dacă vor salva lumea, vor trebui mai întâi să descopere cum să se înțeleagă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix de acțiune sf Proiectul Adam (2022) The Adam Project


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii