Header Ads Widget

Prietenul nostru (Film 2021) Our Friend Trailer și Detalii

Film dramă romantică online "Prietenul nostru" 2021 cu actorii Jason Segel, Dakota Johnson și Casey Affleck. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Our Friend".


Despre filmul Prietenul nostru

Our Friend este un film dramă biografic american din 2021, regizat de Gabriela Cowperthwaite și scris de Brad Ingelsby, bazat pe articolul lui Matthew Teague din 2015 din revista Esquire „The Friend: Love Is Not a Big Enough Word”. În rolurile principale îi gădim pe actorii Jason Segel, Dakota Johnson și Casey Affleck.


Filmul a avut premiera mondială sub titlul său original The Friend la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2019 pe 6 septembrie 2019 și a fost lansat în cinematografe pe 22 ianuarie 2021 de Gravitas Ventures. A fost un insucces de box-office, încasând doar 699.452 de dolari la un buget de 10 milioane de dolari.


Sinopsis la filmul Prietenul nostru

După ce primește știri care le schimbă viața, un cuplu găsește sprijin neașteptat de la cel mai bun prieten al lor, care își pune propria viață în așteptare și se mută în casa lor, aducând un impact mult mai mare și mai profund decât și-ar fi putut imagina cineva.





Distribuție Actori în filmul Prietenul nostru

Jason Segel, Dakota Johnson, Casey Affleck, Gwendoline Christie, Isabella Kai, Violet McGraw, John McConnell, Jeronimo Spinx, Denée Benton, Jake Owen, Jason Bayle, Sampley Barinaga, Marielle Scott, Lane Alexander, Ahna O'Reilly, Paige King, Jacinte Blankenship, Ritchie Montgomery, Susan Williams, Gerald Brodin, Jennifer Pierce Mathus

Regizor
Gabriela Cowperthwaite

Scenarist
Brad Ingelsby

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 6 septembrie 2019 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
The Friend - titlul original, Our Friend

Este filmul Prietenul nostru pe Netflix?

Da, filmul american Prietenul nostru / Our Friend este disponibil pe platforma Netflix și poate fi văzut AICI.

Descrierea filmului Prietenul nostru

Filmul Prietenul nostru spune povestea adevărată și extraordinară a familiei Teague – jurnalistul Matt (Casey Affleck), soția sa plină de viață Nicole (Dakota Johnson) și cele două fiice mici ale lor – și modul în care viețile lor sunt schimbate de diagnosticul sfâșietor al lui Nicole care află că are cancer în stadiu terminal. Pe măsură ce responsabilitățile lui Matt ca îngrijitor și părinte devin din ce în ce mai copleșitoare, cel mai bun prieten al cuplului, Dane Faucheux (Jason Segel), se oferă să vină să ajute. Pe măsură ce Dane își pune viața în așteptare pentru a rămâne cu prietenii săi, impactul acestei decizii care îi schimbă viața se dovedește mai mare și mai profund decât și-ar fi putut imagina cineva.


Trailer la filmul dramă "Prietenul nostru" 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii