Header Ads Widget

Panama (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune și thriller online "Panama" 2022 cu actorii Cole Hauser, Mel Gibson și Charlie Weber. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Panama".


Despre filmul Panama

Panama este un film thriller de acțiune americano-portorican regizat de Mark Neveldine și scris de Daniel Adams și William Barber. În rolurile principale îi găsim pe actorii Cole Hauser și Mel Gibson, alături de Charlie Weber, Jackie Cruz, Kate Katzman, Victor Turpin, Kiara Liz și Simon Phillips.


Filmul Panama este produs de companiile Yale Productions și SSS Entertainment și va fi lansat pe data de 18 martie 2022 de Saban Films.


Sinopsis la filmul Panama

Un fost soldat din armata marină a Americii, este angajat de un contractant de apărare pentru a călători în Panama unde trebuie să finalizeze un contract de arme. În acest proces, el se implică în invazia Panama de către SUA și învață o lecție importantă despre adevărata natură a puterii politice.





Distribuție Actori în filmul Panama

Cole Hauser, Mel Gibson, Charlie Weber, Jackie Cruz, Kate Katzman, Victor Turpin, Kiara Liz, Simon Phillips, Mauricio Hénao, Julia Sandstrom, Ramiro 'Ramir' Delgado Ruiz, Jai Stefan, Néstor Rodulfo, Julio Ramos Velez, Joksan Ramos

Regizor
Mark Neveldine

Scenarist
Daniel Adams, William Barber

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
18 martie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Panama pe Netflix?

Din păcate filmul Panama încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Panama

Inspirat de evenimente adevărate. În sălbaticul Panama din 1989, James Becker, un fost soldat marin robust și decorat, este trimis sub acoperire de fostul său comandant Stark pentru a încheia o înțelegere de mare valoare cu adversari periculoși în care nu poate avea încredere. În timp ce navighează prin haosul războiului civil local, Becker trebuie să lupte cu asasinii, să curteze femeile fatale și să negocieze cu inamicul pentru a-și îndeplini misiunea. Cu Stark mereu alături de el, Becker trebuie să persevereze împotriva oricărui pronostic în speranța că va ajunge acasă în viață.


Trailer la filmul de acțiune "Panama" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii