Header Ads Widget

Marea încercare (Film comedie Netflix 2022) Hustle Trailer și detalii

Film de comedie produs de Netflix "Marea încercare" 2022 cu actorii: Adam Sandler, Ben Foster și Robert Duvall. Trailer, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Hustle".


Despre filmul Marea încercare

"Marea încercare" este un film american de dramă sportivă regizat de Jeremiah Zagar, după un scenariu de Taylor Materne și Will Fetters. Filmul îi are în distribuție pe actorii Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster și Robert Duvall.


Filmul "Marea încercare" este produs de Madison 23 Productions și este programat să fie lansat în România pe 10 iunie 2022 de Netflix.


Sinopsis Netflix film Marea încercare

Un fost căutător de talente în baschet încearcă să-și revigoreze cariera recrutând un jucător cu un trecut pestriț de peste mări pentru a juca în NBA.





Distribuție Actori în filmul Marea încercare:

Adam Sandler, Ben Foster, Robert Duvall, Queen Latifah, María Botto, Lyon Beckwith, David Hammond, Jordan Hull, Kendra Marie, Scot Teller, Oliver Morton, Andrea Sooch, Nicole Kornet, Jon Collin Barclay, Eddie Buck, Dona Gregorio, Juancho Hernangomez

Regizor: Jeremiah Zagar

Scenariști: Will Fetters, Taylor Materne

Genul filmului: Comedie, Sport, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 10 Iunie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 10 Iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Hustle titlul original în engleză

Este filmul Marea încercare pe Netflix

Da, filmul Marea încercare este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 10 Iunie 2022 aici pe Netflix.


Descrierea filmului Marea încercare

După ce a fost concediat, căutătorul de talente profesioniste în baschet, Stanley Beren, este entuziasmat, pentru prima dată după foarte mult timp, când îl descoperă din întâmplare pe baschetbalistul amator spaniol, Bo Cruz, jucând într-un parc din afara Madridului. Alimentat de un scop nou, Stanley își ia misiunea de a-l pregăti pe Bo pentru NBA, deoarece crede că amândoi pot reuși.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Marea încercare (2022) Hustle

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie și sport Marea încercare (2022) Hustle, produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii