Header Ads Widget

Fresh (Film 2022) Trailer și Detalii

Film horror comedie online "Fresh" 2022 cu actorii Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan și Jojo T. Gibbs. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Fresh".


Despre filmul Fresh

Fresh este un film thriller de comedie american din 2022, regizat de Mimi Cave, în debutul său regizoral, după un scenariu de Lauryn Kahn. În rolurile principale îi găsim pe actorii Daisy Edgar-Jones și Sebastian Stan. Filmul este o coproducție între Legendary Pictures și Hyperobject Industries; Adam McKay a produs filmul alături de Kevin J. Messick și Maeve Cullinane.


Fresh a avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance pe 20 ianuarie 2022 și este programat să fie lansat pe 4 martie 2022, pe Hulu de Searchlight Pictures. Filmul a fost în general bine primit de public.


Sinopsis la filmul Fresh

Ororile întâlnirilor moderne văzute prin lupta sfidătoare a unei tinere pentru a supraviețui poftelor neobișnuite ale noului ei iubit.





Distribuție Actori în filmul Fresh

Daisy Edgar-Jones, Sebastian Stan, Jojo T. Gibbs, Charlotte Le Bon, Dayo Okeniyi, Andrea Bang, Brett Die, Alina Maris, William Belleau, Lachlan Quarmby, Sunghee Lapell, Arghavan Jenati

Regizor
Mimi Cave

Scenarist
Lauryn Kahn

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 20 Ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 4 Martie 2022 pe platforma de internet Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Fresh pe Netflix?

Din păcate filmul Fresh încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Fresh

FRESH o urmărește pe Noa (Daisy Edgar-Jones), care îl întâlnește pe atrăgătorul Steve (Sebastian Stan) la un magazin alimentar și – având în vedere frustrarea ei față de aplicațiile de întâlniri – se riscă și îi dă numărul ei. După prima lor întâlnire, Noa este îndrăgostită și acceptă invitația lui Steve la o evadare romantică de weekend. Doar pentru a descoperi că noul ei iubit a ascuns niște pofte neobișnuite.


Trailer la filmul horror "Fresh" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii