Header Ads Widget

Frânturi din ea (Serial Netflix 2022) Pieces of Her trailer și detalii

Serial Netflix thriller "Frânturi din ea" 2022, cu actorii Toni Collette, Bella Heathcote și David Wenham. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Pieces of Her".


Despre serialul Netflix, Frânturi din ea

Frânturi din ea este un serial de televiziune dramă și thriller american creat pentru Netflix de Charlotte Stoudt, bazat pe romanul omonim din 2018 al lui Karin Slaughter și care va avea premiera în România pe Netflix în data de 4 martie 2022.


Filmările principale pentru primul sezon al serialului Frânturi din ea erau de așteptat inițial să înceapă pe 16 martie 2020 și să se încheie pe 17 iulie 2020 în Burnaby, Columbia Britanică. Filmările pentru primul sezon au avut loc în Sydney, Australia, la începutul anului 2021.


Sinopsis serial Frânturi din ea

Când o plimbare de sâmbătă după-amiază la mall cu mama ei transformă brusc în violență, concepția unei tinere în derivă despre mama ei se schimbă pentru totdeauna.





Actorii principali ai serialului Frânturi din ea

Toni Collette, Bella Heathcote, David Wenham, Jessica Barden, Joe Dempsie, Jacob Scipio, Omari Hardwick, Aaron Jeffery, Damien Strouthos, Genevieve Hegney, Anita Hegh, Nicholas Burton, Ellie Lang, Winston Cooper, Catherine McClements, Calum Worthy, Melissa Bonne, Lasarus Ratuere, Gil Birmingham, Terry O'Quinn, Robert Longstreet, Deena Dill, Morgan Griffin, Gail Everett-Smith, Kevin Brown, Emma Diaz


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Minkie Spiro

Creatori: Charlotte Stoudt

Genul filmului serial: Dramă, Mister, Thriller, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 4 Martie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 4 Martie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: Endeavor Content, Made Up Stories

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Este serialul Frânturi din ea pe Netflix?

Da, serialul "Frânturi din ea" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat aici pe Netflix.


Descriere serial Frânturi din ea:

Serialul Frânturi din ea urmărește povestea Andreei, care este prinsă într-un atentat mortal cu crime în masă la un restaurant local. Câteva clipe mai târziu, ea o vede pe mamei ei, Laura, eliminând violent amenințarea cu ușurință. Pe măsură ce Andrea începe să vadă acțiunile mamei sale chiar în acea zi, perspectiva ei asupra întregii lor relații familiale ia o nouă întorsătură. La scurt timp după, figurile din trecutul mamei sale reapar, iar ea este forțată să evadeze. În timpul călătoriei, ea încearcă să pună cap la cap rămășițele adevărului pe care mama ei le-a îngropat cu mult timp în urmă.


Trailer la serialul Frânturi din ea

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial thriller Frânturi din ea (2022) Pieces of Her, produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii