Header Ads Widget

Condu-mi Mașina (Film japonez 2021) Drive My Car / Doraibu mai kâ Trailer și Detalii

Film dramă japonez online "Condu-mi Mașina" 2021 cu actorii Hidetoshi Nishijima, Tôko Miura și Reika Kirishima. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Doraibu mai kâ".


Despre filmul Condu-mi Mașina

Condu-mi Mașina / Drive My Car (în japoneză: Doraibu mai kā) este un film dramă japonez din 2021, co-scris și regizat de Ryusuke Hamaguchi. Se bazează în principal pe nuvela cu același nume a lui Haruki Murakami, din colecția sa de nuvele din 2014, Bărbați fără femei, inspirându-se totodată și din alte povești din colecție. Filmul îl urmărește pe Yusuke Kafuku (interpretat de Hidetoshi Nishijima) în timp ce regizează în Hiroshima o producție în mai multe limbi a piesei Unchiul Vanya și se luptă în același timp cu moartea soției sale Oto.


Filmul Condu-mi Mașina / Drive My Car a fost apreciat de critici pe scară largă, mulți declarându-l unul dintre cele mai bune filme din 2021. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or și a câștigat trei premii, inclusiv cel mai bun scenariu. A câștigat patru nominalizări la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar 2022, la categoriile: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun film internațional și Cel mai bun scenariu adaptat. Este primul film japonez nominalizat pentru cel mai bun film. La cea de-a 79-a ediție a premiilor Globul de Aur 2022, filmul a câștigat categoria cel mai bun film străin.





Sinopsis la filmul Condu-mi Mașina

După moartea neașteptată a soției sale, Yusuke Kafuku, un renumit actor și regizor de scenă, primește o ofertă de a regiza o producție a piesei Unchiul Vanya la Hiroshima. Acolo, el începe să se confrunte cu misterele bântuitoare pe care soția sa le-a lăsat în urmă.



Distribuție Actori în filmul Condu-mi Mașina

Hidetoshi Nishijima, Tôko Miura, Reika Kirishima, Park Yu-rim, Jin Dae-yeon, Sonia Yuan, Ahn Hwitae, Perry Dizon, Satoko Abe, Hiroko Matsuda, Toshiaki Inomata, Takako Yamamura

Regizor
Ryûsuke Hamaguchi

Scenarist
Haruki Murakami, Ryûsuke Hamaguchi, Takamasa Oe

Genul filmului
Dramă, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 11 Iulie 2021 la Festivalul de Film de la Cannes

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Doraibu mai kâ - titlul original în japoneză, Condu-mi mașina - traducere în română

Este filmul Condu-mi Mașina pe Netflix?

Din păcate filmul japonez Condu-mi Mașina / Drive My Car / Doraibu mai kâ încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Condu-mi Mașina

La doi ani de la moartea neașteptată a soției sale, Yusuke Kafuku (Hidetoshi Nishijima), un renumit actor și regizor de scenă, primește o ofertă de a regiza o producție a piesei Unchiul Vanya la un festival de teatru din Hiroshima. Acolo, o întâlnește pe Misaki Watari (Toko Miura), o tânără taciturnă desemnată de festival să-i fie șofer conducând mașina lui marca Saab 900 roșu. Pe măsură ce premiera producției se apropie, tensiunile cresc în rândul distribuției și al echipei, nu în ultimul rând între Yusuke și Koshi Takatsuki, un star TV care împrăștie o legătură nedorită cu regretata soție a lui Yusuke. Forțat să se confrunte cu adevărurile dureroase ridicate din trecutul său, Yusuke începe - cu ajutorul șoferului său - să înfrunte misterele bântuitoare pe care soția sa le-a lăsat în urmă.


Trailer sustitrat în engleză la filmul "Drive My Car" 2021 Condu-mi Mașina


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii