Header Ads Widget

Cheaper by the Dozen (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie online "Cheaper by the Dozen" 2022 cu actorii Gabrielle Union, Zach Braff și Erika Christensen. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cheaper by the Dozen".


Despre filmul Cheaper by the Dozen

Cheaper by the Dozen este un american de comedie pentru familie. Un remake al filmului cu același nume din 1950, proiectul a fost inspirat de familia Gilbreth, din viața reală și relatarea semi-autobiografică a vieților lor, așa cum este scrisă în romanul Cheaper by the Dozen din 1948 de Frank Bunker Gilbreth Jr. și sora lui Ernestine Gilbreth Carey. Filmul este regizat de Gail Lerner, cu un scenariu co-scris de Kenya Barris și Jenifer Rice-Genzuk Henry.


Produs de 20th Century Studios, Cheaper by the Dozen va fi distribuit pe 18 martie 2022 de Disney+ sub Walt Disney Pictures.


Sinopsis la filmul Cheaper by the Dozen

Cei doi părinți locuiesc cu o mulțime de copii pe care îi au din căsătoriile lor anterioare și administrează o afacere de familie în New Jersey.





Distribuție Actori în filmul Cheaper by the Dozen

Gabrielle Union, Zach Braff, Erika Christensen, Timon Kyle Durrett, Journee Brown, Kylie Rogers, Andre Robinson, Caylee Blosenski, Aryan Simhadri, Leo Abelo Perry, Mykal-Michelle Harris, Christian Cote, Sebastian Cote, Luke Prael

Regizor
Gail Lerner

Scenarist
Kenya Barris, Jenifer Rice-Genzuk Henry

Genul filmului
Aventuri, Comedie, Familie, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 18 martie 2022 pe Disney+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Cheaper by the Dozen pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cheaper by the Dozen

Filmul original Disney+ „Cheaper by the Dozen”, care este o nouă interpretare a comediei de familie de succes din 2003, cu Gabrielle Union și Zach Braff, va avea premiera pe 18 martie 2022, exclusiv pe Disney+. Urmăriți trailerul pentru o privire asupra poveștii amuzante și încântătoare a exploatărilor zgomotoase ale unei familii mixte de 12 persoane, familia Bakers, în timp ce navighează în viața agitată de acasă și își gestionează simultan afacerea de familie.

Filmul „Cheaper by the Dozen” este regizat de Gail Lerner, cu un scenariu de Kenya Barris și Jenifer Rice-Genzuk Henry, bazat pe romanul lui Frank Bunker Gilbreth, Jr. și Ernestine Gilbreth Carey. Kenya Barris este producător, iar Shawn Levy, Gabrielle Union, Brian Dobbins și Donald J. Lee, Jr. fiind producători executivi. În film joacă actorii Gabrielle Union, Zach Braff, Erika Christensen, Timon Kyle Durrett, Journee Brown, Kylie Rogers, Andre Robinson, Caylee Blosenski, Aryan Simhadri, Leo Abelo Perry, Mykal-Michelle Harris, Christian Cote, Sebastian Cote și Luke Prael.


Trailer la filmul de comedie "Cheaper by the Dozen" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii