Header Ads Widget

Cei care mă vor mort (Film acțiune 2021) Those Who Wish Me Dead Trailer și Detalii

Film de acțiune și crime online "Cei care mă vor mort" 2021 cu actorii Angelina Jolie, Aidan Gillen și Nicholas Hoult. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Those Who Wish Me Dead".


Despre filmul Cei care mă vor mort

"Cei care mă vor mort" este un thriller de acțiune american din 2021, regizat de Taylor Sheridan, cu un scenariu de Michael Koryta, Charles Leavitt și Sheridan, bazat pe romanul cu același nume al lui Koryta. Filmul urmărește un băiat (Finn Little) care este martor la uciderea tatălui său și fuge cu un pompier (Angelina Jolie) în sălbăticia Montanei pentru a scăpa de o pereche de asasini (Nicholas Hoult și Aidan Gillen) angajați pentru a-l reduce la tăcere. Actorii Jon Bernthal, Medina Senghore și Jake Weber mai joacă în film.


Filmul "Cei care mă vor mort" a avut premiera pe 5 mai 2021, în Coreea de Sud, și a fost lansat în Statele Unite pe 14 mai de Warner Bros. Pictures sub bannerul New Line Cinema, atât în cinematografe, cât și digital timp de o lună pe HBO Max. În România a avut premiera pe 21 ianuarie 2022. Filmul a primit recenzii mixte de la critici și a încasat 23 de milioane de dolari în întreaga lume.


Sinopsis la filmul Cei care mă vor mort

Un adolescent martor al unei crime este urmărit de doi asasini în sălbăticia Montana, cu un expert în supraviețuire însărcinat să-l protejeze și un incendiu de pădure care amenință să-i consume pe toți.




Distribuție Actori în filmul Cei care mă vor mort

Angelina Jolie, Finn Little, Jon Bernthal, Aidan Gillen, Nicholas Hoult, Jake Weber, Medina Senghore, Tyler Perry, James Jordan, Tory Kittles, Boots Southerland, Lora Martinez-Cunningham, Howard Ferguson Jr., Ryan Jason Cook, Laura Niemi, Dylan Kenin, Faith Lynch

Regizor
Taylor Sheridan

Scenarist
Michael Koryta, Charles Leavitt, Taylor Sheridan

Genul filmului
Acțiune, Crime, Dramă, Filme 2021

Data de lansare
5 mai 2021 în Coreea de Sud, 14 mai 2021 în Statele Unite

Premiera în România
21 Ianuarie 2022

Cunoscut și ca
Toți cei care mă vor mort

Este filmul Cei care mă vor mort pe Netflix?

Din păcate filmul Cei care mă vor mort încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cei care mă vor mort

Staționată într-un turn singuratic de observare a focului din inima sălbăticiei verzi din Montana, Hannah Faber, plină de vinovăție, un pompier temerar care își dorește moartea, încă se luptă să facă față traumei emoționale după un eșec de judecată dezastruos. Apoi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, Hannah se întâlnește cu Connor, complet nepregătit, tânărul fiu al contabilului criminalist, Owen Casserly, și atrage atenția unei perechi de asasini foarte bine pregătiți, hotărâți să-l ucidă pe băiat. Acum, pentru a-i împiedica să termine treaba, Hannah trebuie să-și folosească abilitățile ascuțite de supraviețuire și să-i oprească pe ucigași, care ar face tot ce le stă în putere pentru a-și acoperi urmele – inclusiv să incendieze pădurea. Pot Hannah și Connor să scape de cei care îi vor morți?


Trailer la filmul de acțiune "Cei care mă vor mort" 2021 Those Who Wish Me Dead


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii