Header Ads Widget

Cea mai rea fată din lume (Film 2021) Trailer și Detalii

Film de comedie online "Cea mai rea fată din lume" 2021 cu actorii Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie și Maria Grazia Di Meo. Trailer cu subtitrare în română, Descriere, disponibilitate pe Netflix sau HBO MAX și dată de lansare pentru filmul "Cea mai rea fată din lume (în norvegiană Verdens verste menneske)".


Despre filmul Cea mai rea fată din lume

Cea mai rea fată din lume (norvegiană: Verdens verste menneske) este un film de comedie neagră, dramă și romantic din 2021, regizat de Joachim Trier. Este al treilea film din „Trilogia Oslo” a regizorului, după Repriza (2006) și Oslo, 31 august (2011). Filmul a avut premiera în competiție la Festivalul de Film de la Cannes 2021, Renate Reinsve câștigând premiul pentru cea mai bună actriță cu interpretarea sa din film. A fost selectat să fie candidatura norvegiană pentru cel mai bun lungmetraj internațional la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar, ajungând pe lista scurtă din decembrie.


Filmul norvegian Cea mai rea fată din lume a avut premiera mondială în competiția pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2021 pe 7 iulie. În România, premiera în cinematografe a avut loc pe 4 februarie 2022.


Sinopsis la filmul Cea mai rea fată din lume

Cronicile celor patru ani din viața lui Julie, o tânără care navighează în apele tulburi ale vieții ei amoroase și se luptă să-și găsească drumul în carieră, determinând-o să arunce o privire realistă asupra a cine este cu adevărat.





Distribuție Actori în filmul Cea mai rea fată din lume

Renate Reinsve, Anders Danielsen Lie, Maria Grazia Di Meo, Herbert Nordrum, Mia McGovern Zaini, Hans Olav Brenner, Nataniel Nordnes, Deniz Kaya, Gisle Tveito, Vidar Sandem, Thea Stabell, Anna Dworak, Rebekka Jynge, Helene Bjørneby, Sofia Schandy Bloch, Marianne Krogh, Savannah Marie Schei

Regizor
Joachim Trier

Scenarist
Joachim Trier, Eskil Vogt

Genul filmului
Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 8 Iulie 2021 la festivalul de film de la Cannes

Premiera în România
4 Februarie 2022 în cinematografe

Cunoscut și ca
Verdens verste menneske - titlul original sau The Worst Person in the World în engleză

Este filmul Cea mai rea fată din lume pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cea mai rea fată din lume

O dramă modernă despre căutarea iubirii și a sensului în Oslo-ul contemporan. Este o cronică a patru ani din viața lui Julie, o tânără care navighează în apele tulburi ale vieții ei amoroase și se luptă să-și găsească drumul în carieră, determinând-o să arunce o privire realistă asupra a cine este cu adevărat.


Trailer cu subtitrare în română la filmul de comedie dramă "Cea mai rea fată din lume" 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii