Header Ads Widget

Alice (Film 2022) Trailer și Detalii

Film dramă online "Alice" 2022 cu actorii Keke Palmer, Common și Jonny Lee Miller. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Alice".


Despre filmul Alice

Alice este un film dramă și thriller american din 2022, scris și regizat de Krystin Ver Linden, în debutul ei ca regizor. În film, o sclavă din sudul antebelic al Americii, scapă de pe plantația ascunsă unde era forțată să muncească doar pentru a descoperi o realitate șocantă care se află dincolo de linia copacilor. În rolurile principale joacă actorii Keke Palmer, Jonny Lee Miller, Common, Gaius Charles și Alicia Witt.


A avut premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2022, în 23 ianuarie 2022. Filmul Alice este programat să fie lansat în cinematografe pe 18 martie 2022 de către Roadside Attractions și Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Alice

O femeie (Keke Palmer) este înrobită pe o plantație din secolul al XIX-lea din Georgia. Încercând să scape, își dă seama că este de fapt anul 1973 și întâlnește un șofer de camion (Common) care o ajută să se adapteze la perioada de timp. Ea îl convinge să se întoarcă cu ea la plantație pentru a se răzbuna pe fostul ei proprietar brutal (Jonny Lee Miller).





Distribuție Actori în filmul Alice

Keke Palmer, Common, Jonny Lee Miller, Gaius Charles, Madelon Curtis, Kenneth Farmer, Natasha Yvette Williams, Jaxon Goldenberg, Craig Stark, Alicia Witt, David Andrew Nash, Jim McKeny, Katie Gill, Sharonne Lanier, Janet L. Burns, Durrell Lyons, Rodrick Dorsey, Eddie King

Regizor
Krystin Ver Linden

Scenarist
Krystin Ver Linden

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 18 Martie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Alice pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Alice

Alice (Keke Palmer) tânjește după libertate ca persoană ținută sclavă pe o plantație rurală din Georgia sub stăpânirea proprietarului brutal și tulburat Paul (Jonny Lee Miller). După o ciocnire violentă cu Paul, ea fuge prin pădurile învecinate și se împiedică de vederea necunoscută a unei autostrăzi, descoperind curând că anul este de fapt 1973. Salvată pe marginea drumului de un activist politic deziluzionat pe nume Frank (Common), Alice înțelege rapid minciunile care au ținut-o în robie și promisiunea eliberării persoanelor negre. Inspirată de evenimente adevărate, Alice este o poveste modernă de împuternicire care urmărește călătoria lui Alice prin epoca post-Civil Rights din sudul Americii.


Trailer la filmul dramă "Alice" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii