Header Ads Widget

Wolf Like Me (Serial 2022) trailer și detalii

Serial de comedie romantică "Wolf Like Me" 2022, cu actorii Isla Fisher, Josh Gad și Ariel Donoghue. - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Wolf Like Me".

Despre serialul Wolf Like Me: Wolf Like Me este un serial dramă de televiziune pentru streaming produs de companiile de streaming Stan și Peacock în asociere cu NBCUniversal. Serialul va avea premiera pe ambele servicii de streaming pe 13 ianuarie 2022.

Serialul din șase părți a fost produs de Jodi Matterson, Bruna Papandrea și Steve Hutensky. A fost scris de Abe Forsythe, care a regizat și toate cele 6 episoade. În aprilie 2021 a fost anunțat că Isla Fisher și Josh Gad vor juca în serial, iar în decembrie, alți membri ai distribuției au fost anunțați. Actorii Ariel Donoghue, Emma Lung și Anthony Taufa ca recurenți și Jake Ryan, Robyn Nevin și Nash Edgerton ca vedete invitate. Serialul a fost filmat în vestul orașului Sydney și în regiunea NSW.

Pe 4 ianuarie 2022, a fost lansat un trailer al serialului, acesta fiind descris drept „genre-bending”. Serialul Wolf Like Me va avea toate cele 6 episoade a 30 de minute pe platformele Peacock și Stan pe 13 ianuarie 2022.

Sinopsis: Gary este o epavă emoțională și se luptă să-și întrețină fiica după moartea soției sale. Mary are un secret pe care nu poate să-l împărtășească nimănui. Universul i-a reunit pe acești doi oameni pentru un motiv.



Actorii principali ai serialului Wolf Like Me:
Isla Fisher, Josh Gad, Ariel Donoghue, Emma Lung, Anthony Taufa, Jake Ryan, Robyn Nevin, Nash Edgerton

Regizori: Abe Forsythe

Creatori: Abe Forsythe

Genul filmului serial: Comedie, Fantastic, Romantic, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Este serialul Wolf Like Me pe Netflix: Nu, din păcate serialul încă nu este pe Netflix.

Data de lansare serial: 13 Ianuarie 2022 pe internet - platformele Peacock și Stan

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: Stan, Peacock, NBCUniversal

Distribuitor: Stan, Peacock

Țara: Australia

Descriere serial Wolf Like Me: Fiecare își aduce propriul bagaj într-o nouă relație. Gary (Josh Gad) și Mary (Isla Fisher) nu sunt diferiți. Gary este o epavă emoțională și se luptă să-și întrețină fiica după moartea soției sale. Mary are un secret pe care nu poate să-l împărtășească cu nimeni. Universul i-a reunit pe acești doi pentru un motiv, trebuie doar să urmeze în continuare semnele.


Trailerul filmului serial "Wolf Like Me" (2022)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii