Header Ads Widget

WarHunt (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul de groază "WarHunt" 2022 cu actorii Mickey Rourke, Jackson Rathbone și Robert Knepper. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "WarHunt".


Despre filmul WarHunt

Un avion al armatei americane zboară peste Pădurea Neagră a Germaniei în 1945. Este învăluit brusc de un roi de pene de cioară. În timp ce aeronava se prăbușește spre sol, AVIATORII văd penele care converg pentru a forma O FEMEIE MISTERIOASĂ ÎN NEGRU.





Distribuție Actori
Mickey Rourke, Jackson Rathbone, Robert Knepper, Polina Pushkareva, Josh Burdett, Lou Stassen, Alex Mills, Fredrik Wagner, Christopher Hunter, Tom J. Benedict, Matt Mella, Ben McKeown, Timo Willman, Elliott Wooster

Regizor
Mauro Borrelli

Scenarist
Mauro Borrelli, Reggie Keyohara III, Scott Svatos

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul War Hunt este programat să fie lansat pe 21 Ianuarie 2022 direct pe video VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca


Descrierea filmului WarHunt

1945. Un avion cargo militar american pierde controlul și se prăbușește violent în spatele liniilor inamice în mijlocul Pădurii Negre germane. Imediat, nemilosul maior Johnson jucat de Mickey Rourke trimite o echipă din cei mai curajoși soldați ai săi într-o misiune de salvare pentru a recupera materialul secret pe care îl transporta avionul. Conduși de sergentul Brewer (Robert Knepper) și Walsh (Jackson Rathbone), aceștia descoperă soldați naziști spânzurați și alte cadavre purtând simboluri magice antice. Luptând pentru sănătatea lor mintală, noua lor bătălie este împotriva unei forțe care este mult mai periculoasă decât naziștii.


Trailer la filmul horror de groază "WarHunt" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii