Header Ads Widget

The Sky is Everywhere (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "The Sky is Everywhere" 2022 cu actorii Jason Segel, Cherry Jones și Pico Alexander. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Sky is Everywhere".


Despre filmul The Sky is Everywhere

The Sky Is Everywhere este un film american regizat de Josephine Decker și scris de Jandy Nelson, bazat pe romanul ei cu același nume. În rolurile principale îi găsim pe actorii Pico Alexander, Grace Kaufman și Jacques Colimon, alături de Jason Segel și Cherry Jones.


Este programat să fie lansat în cinematografe pe 11 februarie 2022 de către A24 și pe internet, pe Apple TV+.


Sinopsis la filmul The Sky is Everywhere

După ce sora ei mai mare pe nume Bailey moare, Lennie se trezește împărțită între seducătorul Toby - iubitul lui Bailey care îi împărtășește durerea - și Joe, noul băiat din oraș care este plin de viață. Fiecare îi oferă lui Lennie ceva de care are nevoie disperată.





Distribuție Actori în filmul The Sky is Everywhere

Jason Segel, Cherry Jones, Pico Alexander, Grace Kaufman, Jacques Colimon, Julia Schlaepfer, Ji-young Yoo, Havana Rose Liu, Tyler Lofton, Madisyn Wood, Destiny Ekwueme, Lukas Stoiber, Rae Robison, Sarah Rose Douglas

Rich Ragsdale
Josephine Decker

Scenarist
Jandy Nelson

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 11 Februarie 2022 în cinematografe și pe Apple TV+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Cerul este peste tot (posibil titlu în română)

Este filmul The Sky is Everywhere pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Sky is Everywhere

Ascunsă printre copacii magici de sequoia din California de Nord și înconjurată de trandafirii grozavi ai bunicii ei, Lennie Walker, în vârstă de 17 ani, o minune muzicală strălucitoare, se luptă cu o durere copleșitoare după pierderea bruscă a surorii ei mai mari, Bailey. Când Joe Fontaine, noul tip carismatic de la școală, intră în viața lui Lennie, ea este atrasă de el. Dar relația complicată a lui Lennie cu iubitul devastat al surorii ei, Toby, începe să afecteze dragostea în devenire a lui Lennie și Joe. Prin imaginația ei vie și inima cinstită și conflictuală, Lennie navighează în prima dragoste și în prima pierdere pentru a crea un cântec al ei.


Trailer la filmul The Sky is Everywhere 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii