Header Ads Widget

The Responder (Serial BBC 2022) trailer și detalii

Serial polițist "The Responder" 2022, cu actorii Martin Freeman, Faye McKeever și Philip Barantini. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Responder".


Despre serialul The Responder

The Responder este un serial de televiziune britanic polițist și thriller produs de British Broadcasting Corporation (BBC) și distribuit de canalul de televiziune BBC One. Serialul a fost creat de Tony Schumacher pentru televiziunea BBC One îl are în rol principal pe actorul Martin Freeman, alături de actori precum Faye McKeever, Philip Barantini, Warren Brown, Adelayo Adedayo, Christine Tremarco.


Serialul The Responder are 5 episoade și va avea premiera pe 24 Ianuarie 2022 în Marea Britanie pe canalul de televiziune BBC One.


Sinopsis la serialul The Responder

Un ofițer din linia de prim răspuns, afectat de criză și compromis moral, se confruntă cu o serie de schimburi de noapte grele în Liverpool, încercând în același timp să-și țină capul deasupra apei personal și profesional.





Actorii principali în distribuția serialului The Responder

Martin Freeman, Faye McKeever, Philip Barantini, Warren Brown, Adelayo Adedayo, Christine Tremarco, Josh Finan, Emily Fairn, Philip Shaun McGuinness, Maud Druine, MyAnna Buring, Ian Hart, Rita Tushingham, Kerrie Hayes, Jake Abraham

Regizori: Philip Barantini, Tim Mielants, Fien Troch

Creatori: Tony Schumacher

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Thriller, Polițist, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 5 episoade

Data de lansare serial: 24 Ianuarie 2022 în Marea Britanie

Lansare serial în România: Nu sunt informații despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca:

Producători: British Broadcasting Corporation (BBC), Dancing Ledge Productions

Distribuitor: BBC One

Țara: Marea Britanie

Este serialul The Responder pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Responder

Serialul britanic polițist "The Responder" îl urmărește pe Chris (Martin Freeman), un ofițer din linia de răspuns urgent neconvențional, afectat de criză, compromis moral, care se confruntă cu o serie de ture de noapte grele în Liverpool. În timp ce încearcă să-și țină capul deasupra apei atât pe plan personal, cât și profesional, Chris este forțat să-și ia o nouă parteneră începătoare, Rachel (Adelayo Adedayo). Amândoi descoperă curând că supraviețuirea în această lume de noapte, necruțătoare, de mare presiune, va depinde fie de a se ajuta, fie de a se distruge reciproc.



Trailerul filmului serial The Responder 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii