Header Ads Widget

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Serial Amazon 2022) Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii trailer și detalii

Serial Amazon de acțiune "The Lord of the Rings: The Rings of Power" 2022, cu actorii Cynthia Addai-Robinson, Trystan Gravelle și Benjamin Walker. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii".



Despre serialul The Lord of the Rings: The Rings of Power - Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii

Stăpânul Inelelor: The Rings of Power este un serial de televiziune american bazat pe poveștile lui J. R. R. Tolkien. Dezvoltat de J. D. Payne și Patrick McKay pentru serviciul de streaming Amazon Prime Video, serialul are loc în cea de-a Doua Eră a Pământului de Mijloc, înaintea evenimentelor din romanele lui Tolkien Hobbitul și Stăpânul Inelelor. Este produs de Amazon Studios în cooperare cu Tolkien Estate and Trust, HarperCollins și New Line Cinema, J.D. Payne și Patrick McKay fiind creatori.


Amazon a cumpărat drepturile de televiziune pentru Stăpânul Inelelor pentru 250 de milioane de dolari în noiembrie 2017, dorind să producă cinci sezoane în valoare de cel puțin 1 miliard de dolari. Acest lucru l-ar face cel mai scump serial de televiziune realizat vreodată. J.D. Payne și Patrick McKay au fost angajați să dezvolte serialul în iulie 2018, restul echipei de creație fiind confirmat un an mai târziu. Distribuția mare a ansamblului include actori din întreaga lume. Filmările pentru primul sezon au avut loc în Noua Zeelandă, unde au fost realizate trilogiile de film Stăpânul inelelor și Hobbit, din februarie 2020 până în august 2021, cu o pauză de producție de câteva luni din cauza pandemiei de COVID-19.



Primul sezon de opt episoade este programat să aibă premiera pe Amazon Prime Video pe 2 septembrie 2022. Un al doilea sezon a fost comandat oficial în noiembrie 2019. Amazon a anunțat în august 2021 că filmările pentru sezoanele viitoare vor avea loc în Regatul Unit.


Sinopsis la serialul The Lord of the Rings: The Rings of Power - Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii

Amplasat cu mii de ani înainte de evenimentele din Hobbitul și Stăpânul Inelelor, serialul începe într-o perioadă de relativă pace și acoperă toate evenimentele majore din cea de-a Doua Eră a Pământului de Mijloc: forjarea Inelelor Puterii, ascensiunea Lordului Întunecat Sauron, povestea regatului insular Númenor și ultima alianță dintre Elfi și Oameni.





Actorii principali în distribuția serialului The Lord of the Rings: The Rings of Power - Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii

Morfydd Clark, Cynthia Addai-Robinson, Trystan Gravelle, Benjamin Walker, Peter Mullan, Augustus Prew, Charles Edwards, Lenny Henry, Maxim Baldry, Alex Tarrant, Simon Merrells, Lloyd Owen, Thusitha Jayasundera, Amelie Child Villiers, Geoff Morrell, Kip Chapman, Sara Zwangobani, Will Fletcher, Fabian McCallum, Maxine Cunliffe, Leon Wadham, Peter Tait, Ian Blackburn, Anthony Crum, Beau Cassidy, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Cordova, Joseph Mawle, Robert Aramayo, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Daniel Weyman, Owain Arthur, Tom Budge, Dylan Smith, Charlie Vickers, Megan Richards, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete

Regizori: Wayne Yip, J.A. Bayona, Charlotte Brändström

Creatori: J. D. Payne, Patrick McKay

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 2 Septembrie 2022 pe internet pe Amazon Prime Video

Lansare serial în România: 2 Septembrie 2022 pe internet pe Amazon Prime Video

Cunoscut și ca: The Lord of the Rings 4 serialul, Stăpânul Inelelor 4 serialul

Producători: Amazon Studios, Harper Collins Publishers, New Line Cinema, Tolkien Enterprises, Warner Bros. Television

Distribuitor: Amazon Prime Video

Țara: SUA

Este serialul The Lord of the Rings: The Rings of Power - Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Lord of the Rings: The Rings of Power - Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii

Această dramă epică este plasată cu mii de ani înainte de evenimentele din filmele Hobbitul și Stăpânul inelelor și îi va duce pe spectatori înapoi în timp într-o epocă în care s-au făurit mari puteri, regatele s-au ridicat în glorie și au căzut în ruină, eroi puțin probabil au fost testați, speranța atârnată de cele mai fine fire de ață și cei mai mari ticăloșil care au ieșit vreodată din stiloul lui Tolkien, amenință că va acoperi toată lumea în întuneric. Începând într-o perioadă de relativă pace, serialul urmărește un ansamblu de personaje, atât familiare, cât și noi, în timp ce se confruntă cu reapariția de mult temută a răului în Pământul de Mijloc. De la cele mai întunecate adâncimi ale Munților Cețoși, până la pădurile maiestuoase ale capitalei elfilor Lindon, până la uluitorul regat insular Númenor, până la cele mai îndepărtate părți ale hărții, aceste regate și personaje vor scoate moșteniri care vor trăi mult timp după ce ei au dispărut.



Trailerul filmului serial The Lord of the Rings: The Rings of Power 2022 Stăpânul Inelelor: Inelele Puterii


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii