Header Ads Widget

The Long Night sau The Coven (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Filmul de groază "The Long Night" 2022 cu actorii Scout Taylor-Compton, Nolan Gerard Funk și Deborah Kara Unger. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Coven".

Despre filmul The Long Night

Weekendul liniștit al unui cuplu devotat ia o întorsătură bizară când un cult de coșmar și liderul lor maniacal vin să îndeplinească o profeție apocaliptică.



Distribuție Actori

Scout Taylor-Compton, Nolan Gerard Funk, Deborah Kara Unger, Jeff Fahey, Erika Stasiuleviciute, Scott Daniel, Wendy Oates, Kevin Ragsdale, Russ Gladden, Bobby Davis, Justin Paitsel, Adam Weston Poell, Sekou Henderson

Rich Ragsdale
Michael Feifer

Scenarist
Rich Ragsdale, Mark Young

Genul filmului
Horror, Filme 2022, Filme Horror 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 4 Februarie 2022 în America, în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Coven

Este filmul The Long Night - The Coven pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Long Night

În timp ce își caută părinții pe care nu i-a cunoscut niciodată, Grace (Scout Taylor-Compton) după un transplant în New York se întoarce în locurile sudice din copilărie împreună cu iubitul ei (Nolan Gerard Funk) pentru a investiga o pistă promițătoare cu privire la locul unde se află familia ei. La sosire, weekendul cuplului ia o întorsătură bizară, terifiantă, după ce un cult de coșmar și liderul lor maniacal îi terorizează pe cei doi dorind împlinirea unei străvechi profeții apocaliptice întortocheate.


Trailer la filmul horror "The Long Night" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii