Header Ads Widget

The Ledge (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul thriller "THE LEDGE" 2022 cu actorii Brittany Ashworth, Ben Lamb și Nathan Welsh. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Ledge".


Pe scurt despre filmul The Ledge

O alpinistă vede cum prietena ei este ucisă de un grup de alpiniști și reușește să filmeze tot. Acum, grupul de alpiniști o urmărește pentru a recupera filmarea și pentru a distruge orice martor.





Distribuție Actori

Brittany Ashworth, Ben Lamb, Nathan Welsh, Louis Boyer, Anaïs Parello, David Wayman

Regizor
Howard J. Ford

Scenarist
Tom Boyle

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 18 Februarie 2022 în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul The Ledge pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Ledge

O aventură de alpinism între două prietene se transformă într-un coșmar terifiant. După ce Kelly (Brittany Ashworth) surprinde uciderea celei mai bune prietene a ei cu camera de filmat, ea devine următoarea țintă a unui grup strâns de prieteni care nu se vor opri de la nimic pentru a distruge dovezile și pe oricine le stă în cale. Disperată pentru siguranța ei, începe o urcare periculoasă pe o stâncă de munte, iar instinctele ei de supraviețuire sunt puse la încercare când rămâne prinsă cu ucigașii la doar 20 de metri distanță.


Trailer la filmul thriller "The Ledge" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii