Header Ads Widget

The In Between (Film de dragoste 2022) Trailer și Detalii

Film romantic SF "The In Between" 2022 cu actorii Joey King, Kyle Allen și Celeste O'Connor. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The In Between".


Despre filmul The In Between

The In Between este un film romantic ștințifico-fantastic american regizat de Arie Posin și scris de Marc Klein pentru serviciul de streaming Paramount+. În rolurile principale îi găsim pe actorii Joey King și Kyle Allen, iar filmul este programat să apară în 11 februarie 2022 pe Paramount+. În film, o fată care supraviețuiește unui accident de mașină în care iubitul ei îți pierde viața, crede că acesta încearcă să i-a legătura cu ea.


Sinopsis la filmul The In Between

După ce a supraviețuit unui accident de mașină care i-a luat viața iubitului, o adolescentă crede că acesta încearcă să reia legătura cu ea din lumea de apoi.





Distribuție Actori în filmul The In Between

Joey King, Kyle Allen, Celeste O'Connor, Kim Dickens, John Ortiz, Diany Rodriguez, Anna Stadler, April Parker Jones, Jeffrey Vincent Parise, Donna Biscoe, Jadon Cal, Becki Hayes, Aleks Alifirenko Jr., Drake Rodger, Nicholas Stargel, Leander Suleiman, Christian Adam, Niquitta S. Wolfe, Millie Rose Evans

Rich Ragsdale
Arie Posin

Scenarist
Marc Klein

Genul filmului
Dramă, Romantic, SF, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat în 11 Februarie 2022 pe internet - Paramount+

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul The In Between pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The In Between

THE IN BETWEEN este o poveste de dragoste supranaturală care se concentrează pe o adolescentă, Tessa (Joey King), care, după ce a fost în casele de plasament pentru cea mai mare parte a copilăriei ei, nu crede că își merită propria poveste de dragoste. Totul se schimbă după ce are o întâlnire întâmplătoare cu Skylar (Kyle Allen), un senior dintr-un oraș vecin care este un adevărat romantic. Pe măsură ce inima ei începe să se deschidă, tragedia lovește atunci când un accident de mașină îi ia viața lui Skylar, în timp ce Tessa supraviețuiește. În timp ce Tessa caută răspunsuri în urma accidentului, ea crede curând că Skylar încearcă să reia legătura cu ea din lumea de apoi. Cu ajutorul celei mai bune prietene a ei și o nouă credință că dragostea nu moare niciodată, Tessa încearcă să-l contacteze pe Skylar pentru ultima oară, pentru a oferi poveștii lor de dragoste finalul epic pe care îl merită.


Trailer la filmul romantic The In Between 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii