Header Ads Widget

Suspicion (Serial Apple TV+ 2022) Suspiciunea trailer și detalii

Serial thriller și dramă "Suspicion" 2022, cu actorii Uma Thurman, Elizabeth Henstridge și Elyes Gabel. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Suspiciunea".


Despre serialul Suspicion:

Suspicion este un viitor serial de televiziune thriller în limba engleză bazat pe serialul TV thriller israelian False Flag. Serialul o va avea în rol principal pe Uma Thurman și va avea premiera pe 4 Februarie 2022 pe platforma de streaming Apple TV+.


În iulie 2019, Deadline Hollywood a raportat că Apple dezvoltă o versiune în limba engleză a premiatului thriller israelian False Flag, creat de Maria Feldman și Amit Cohen, care urmează să fie produs de Keshet Productions, aceeași companie din spatele serialului original în limba ebraică. Deadline Hollywood, în martie 2020, a confirmat că Apple a făcut o comandă pentru serialul, care urmează să fie regizat de Chris Long, cu Rob Williams servind ca showrunner. Ambii vor fi producători executivi alături de Howard Burch, Avi Nir, Anna Winger, Maria Feldman, Amit Cohen și Liat Benasuly.


Serialul format din opt părți va avea premiera cu două episoade lansate pe Apple TV+ vineri, 4 februarie 2022, iar celelalte șase episoade fiind difuzate în fiecare vineri după aceea.


Sinopsis la serialul Suspicion

Cinci persoane britanice - trei bărbați și două femei - și-au dat viața peste cap după ce au fost identificate de poliția londoneză ca fiind suspecți în răpirea și dispariția ulterioară a fiului mogulului media american Katherine Newman. Ei încearcă disperați să-și dovedească nevinovăția, dar îi va crede oare cineva - și spun ei adevărul?





Actorii principali în distribuția serialului Suspicion

Uma Thurman, Elizabeth Henstridge, Elyes Gabel, Georgina Campbell, Tom Rhys Harries, Ross McCall, Alex Heath, Chelsea Edge, Princess Adenike, Ethan John Fernandes, Jacob G. Swann

Regizori: Chris Long, Stefan Schwartz

Creatori: Rob Williams

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 4 februarie 2022 pe internet pe platforma Apple TV+

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Tailspin

Producători: Keshet Media Group, Keshet Productions

Distribuitor: Apple TV+

Țara: SUA, Marea Britanie

Este serialul Suspicion - Suspiciunea pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial Suspicion

Răpirea fiului unei femei de afaceri americane proeminente pe nume Katherine Newman, dintr-un hotel mare și de lux din centrul New York-ului este surprinsă pe video și devine virală. Imediat, cinci cetăţeni britanici cazaţi la hotel sunt identificați de poliția londoneză ca fiind suspecți în răpirea și dispariția băiatului. Ei pornesc într-o cursă disperată contra cronometru pentru a-și dovedi nevinovăția, dar sunt ei vinovații sau doar au fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit?



Trailerul filmului serial Suspicion 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii