Header Ads Widget

Super Pumped: The Battle for Uber (Serial Showtime 2022) trailer și detalii

Serial dramă antologică "Super Pumped: The Battle for Uber" 2022, cu actorii Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler și Uma Thurman. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Super Pumped: The Battle for Uber".


Despre serialul Super Pumped: The Battle for Uber

Super Pumped este un serial de televiziune dramă antologică american creat de Brian Koppelman și David Levien, bazat pe cartea de non-ficțiune cu același nume din 2019 a lui Mike Isaac, centrată pe ascensiunea și căderea fostului CEO al Uber, Travis Kalanick, interpretat de Joseph Gordon Levitt. Prima tranșă, intitulată The Battle For Uber, îi are în distribuție și pe Kyle Chandler, Uma Thurman și Elisabeth Shue și va avea premiera la Showtime pe 27 februarie 2022.


Sinopsis la serialul Super Pumped: The Battle for Uber

Plimbarea cu montagne russe a companiei de transport parvenite, întruchipând culmile și coborâșurile din Silicon Valley.





Actorii principali în distribuția serialului Super Pumped: The Battle for Uber

Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler, Kerry Bishé, Jon Bass, Babak Tafti, Mousa Hussein Kraish, Hank Azaria, Elisabeth Shue, Uma Thurman, Bridgett Gao-Hollitt, Kais Boukthir, Connor Mendenhall, Amel Khalil, Anna MacDonald, Sam Russell

Regizori: Allen Coulter

Creatori: Brian Koppelman și David Levien

Genul filmului serial: Dramă, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 7 episoade

Data de lansare serial: 27 februarie 2022 pe televiziunea Showtime

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: Showtime

Distribuitor: Showtime Networks (SUA) (TV)

Țara: SUA

Este serialul Super Pumped: The Battle for Uber pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.


Descriere serial Super Pumped: The Battle for Uber

Primul sezon va dramatiza plimbarea cu montagne russe a uneia dintre cele mai de succes și mai distructive companii din Silicon Valley, Uber, din perspectiva directorului general al companiei, Travis Kalanick, care este în cele din urmă înlăturat printr-o "răscoală" în sala de consiliu după bătălii tensionate interne și externe care se răsfrâng cu consecinte imprevizibile.

Potențialele sezoane viitoare ar explora alte povești despre afaceri care au afectat lumea afacerilor.



Trailerul filmului serial Super Pumped: The Battle for Uber 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii