Header Ads Widget

Studio 666 (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie și groază "Studio 666" 2022 cu actorii Jenna Ortega, Dave Grohl și Will Forte. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Studio 666".


Despre filmul Studio 666

Studio 666 este un film de comedie horror supranatural regizat de BJ McDonnell, cu un scenariu de Jeff Buhler și Rebecca Hughes, bazat pe o poveste din Dave Grohl. Grohl joacă în film alături de colegii săi din trupa Foo Fighters, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett și Rami Jaffee, în timp ce Whitney Cummings, Leslie Grossman, Will Forte, Jenna Ortega și Jeff Garlin sunt co-staruri.


Filmul Studio 666 este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 25 februarie 2022, de către Open Road Films.


Sinopsis la filmul Studio 666

Formația rock Foo Fighters se mută într-un conac plin de istoria înspăimântătoare a rock and roll-ului, pentru a-și înregistra mult așteptatul album cu numărul 10.




Distribuție Actori în filmul Studio 666

Jenna Ortega, Dave Grohl, Will Forte, Whitney Cummings, Leslie Grossman, Jeff Garlin, Jason Trost, Marti Matulis, Pat Smear, Taylor Hawkins, Foo Fighters, Rami Jaffee, Nate Mendel, Chris Shiflett

Rich Ragsdale
BJ McDonnell

Scenarist
Jeff Buhler; Rebecca Hughes

Genul filmului
Comedie, Horror, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 25 Februarie 2022

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Untitled Foo Fighters Project

Este filmul Studio 666 pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Studio 666

Legendara formație rock Foo Fighters se mută într-un conac Encino, plin de istoria înspăimântătoare a rock and roll-ului, pentru a-și înregistra cel de-al zecelea album mult așteptat. Odată ajuns în casă, Dave Grohl se confruntă cu forțe supranaturale care amenință atât finalizarea albumului, cât și viața trupei.


Trailer la filmul Studio 666 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii