Header Ads Widget

Sound of Freedom (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Filmul de acțiune "Sound of Freedom" 2023 cu actorii Jim Caviezel, Mira Sorvino și Bill Camp. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Sound of Freedom".


Despre filmul Sound of Freedom

Sound of Freedom este un film american de acțiune dramă biografică regizat de Alejandro Monteverde și cu actorii Jim Caviezel, Mira Sorvino și Bill Camp. Actorul Jim Caviezel îl interpretează pe Tim Ballard, un autoproclamat activist împotriva traficului de persoane și fondator al organizației Operation Underground Railroad.


Actorul Jim Caviezel, înainte de filmarea lungmetrajului, a petrecut câteva zile urmărindu-l pe Tim Ballard și învățand despre operațiunile organizației Operation Underground Railroad. El spune că a putut să meargă în America Latină și să fie martor la o operațiune condusă de însuși Ballard.


Filmările principale au început în vara lui 2018. În timp ce o parte din Sound of Freedom a fost filmată în Statele Unite (Calexico, California), cea mai mare parte a filmului a fost filmată în Cartagena, Columbia. Filmul de acțiune și biografic Sound of Freedom a fost lansat pe 4 iulie 2023, de Angel Studios, și a devenit un hit; a încasat 166 de milioane de dolari față de un buget de 14,5 milioane de dolari. A primit recenzii mixte de la critici, în timp ce recepția publicului a fost foarte pozitivă.


Sinopsis la filmul Sound of Freedom

Povestea lui Tim Ballard (Jim Caviezel), un fost agent guvernamental american, care renunță la slujbă pentru a-și dedica viața salvării copiilor de la traficanții sexuali la nivel mondial.





Distribuție Actori în filmul Sound of Freedom

Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp, Scott Haze, José Zúñiga, Kurt Fuller, Gerardo Taracena, Yessica Borroto Perryman, Gary Basaraba, Eduardo Verástegui, Manny Perez, Gustavo Sánchez Parra, Alanna de la Rossa, Javier Godino, James Quattrochi

Rich Ragsdale
Alejandro Monteverde

Scenarist
Rod Barr, Alejandro Monteverde

Genul filmului
Acțiune, Biografic, Dramă, Filme 2023

Data de lansare
4 iulie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Sound of Freedom pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sound of Freedom

Sound of Freedom spune povestea lui Tim Ballard, un fost agent, care renunță la slujba de agent special al investigațiilor de securitate internă (HSI) pentru a salva copiii de carteluri și traficanți de persoane. Se analizează traficul de copii în țările din America Latină, în special în Mexic. Ballard se autointitulează un aboliționist modern și, pe lângă faptul că îi salvează pe acești copii, vrea să scape de problema de la bază. El spune că America este cel mai mare consumator al acestui rău. Povestea va arăta cum Ballard a mers în Columbia pentru a salva 127 de copii de la abuz și mizerie sexuală.


Trailer la filmul Sound of Freedom 2023



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii